Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixidis

...ale maz mi dzis pojechał

Polecane posty

Gość pixidis

po krotkiej wymianie zdan powiedzial ze ma w chuju to co robie . jednoznacznie dal mi do zrozumienia ze ma mnie w dupie :( a dopiero 3,5 roku jestesmy malzenstwem. przykre

Gość hjikklll
a co zbroiłaś?

Gość zrób mu laskę

Gość cham prostak i tępak

Gość pixidis
nic nie zrobilam jego nie ma cale tygodnie w domu /pracuje/ jest tylko w wekendy. no i dzwonil dzis - i na koniec rozmowy powiedzialam ze ide zaraz film ogladac - a on mi na to ze ma w chuju co bede robic.

Gość zielona marchewka
masakra -jaki prostak toż to odzywka rodem z taniej budowy:O on chyba nie doświadczył wyższego wykształcenia poza zawodowym?:O

Gość www.tnij.org/sexy2009
gdzie pracuje mąż?na budowie?

Gość wykształcenie nie ma tu
nic do rzeczy :P prostak to prostak

Gość pixidis
nic nie zrobiłam, ciagłam sasiadowi, ale bez połyku i to zobaczył...

Gość pixidis
hehe az mi sie humor poprawil - fajnie piszecie - tylko mi jest cholernie przykro a to ze prostak ,ham z zawodowym wyksztalceniem to popieram.Boshe gdzie ja oczy mialam jak wychodzilam za niego. w co ja sie wplatalam.

Gość pixidis
20:03 [zgłoś do usunięcia] pixidis nic nie zrobiłam, ciagłam sasiadowi, ale bez połyku i to zobaczył... -- to podszyw

Gość pixidis
hehe az mi sie humor poprawil - fajnie piszecie - tylko mi jest cholernie przykro a to ze prostak ,ham z zawodowym wyksztalceniem to popieram.Boshe gdzie ja oczy mialam jak wychodzilam za niego. w co ja sie wplatalam. to tez podszyw

Gość pixidis
19:59 [zgłoś do usunięcia] pixidis nic nie zrobilam jego nie ma cale tygodnie w domu /pracuje/ jest tylko w wekendy. no i dzwonil dzis - i na koniec rozmowy powiedzialam ze ide zaraz film ogladac - a on mi na to ze ma w ch*ju co bede robic. I TO TEŻ PODSZYW

Gość delkabelka
dużo tych porównań do budowlańców,ale chyba budowlaniec budowlańcowi nie równy...bo mój nigdy tak do mnie nie powiedział,ale leci nam już 12 rok...olej go,ale nie dosłownie, tylko daj mu to odczuć, na niektórych to działa

Gość jhbjhb
Co ma wychowanie do tego czy ktos jest po zawodowce czy ma tytul prof ? NIC, jak ktos jest chamem to jest i nic tego nie zmieni- i zeby nie bylo nie mam kompleksow w tym temacie jedynie denerwoje mnie takie ocenianie ludzi. Co do meza zastanowil bym sie nad przyszloscia tego "czegos" co nazywasz malzenstwem, bo chyba facet ma zone po to zeby miec a co gorsza nie ma do niej za grosz szacunku- chyba ze czyms podpadlas wczesniej a tym sie nie pochwalilas to co innego.

Gość pixidis
doszedłam do wniosku, że zbez wykształcenia to hamy zbolałe, quna, co ja zrobiłam i zmarnowałam 3 lata...boshe...co robić

Gość pixidis
czyli co, mam na niego nasikac? to go podnieca :(

Gość pixidis
20:14 [zgłoś do usunięcia] pixidis doszedłam do wniosku, że zbez wykształcenia to hamy zbolałe, quna, co ja zrobiłam i zmarnowałam 3 lata...boshe...co robić 20:14 [zgłoś do usunięcia] pixidis czyli co, mam na niego nasikac? to go podnieca wszystko wyzej to podszywy :/ niczym nie podpadlam - siedze w domu wychowuje synka a on pracuje. ostatnio on zachowuje sie w stosunku do mnie okropnie,ordynarnie. rozmawialam znim - nie pomoglo - wiec juz nie rozmawiam - staram sie wlasnie go olewac. ale co to da ?? na dluzsza mete tak sie nie da :/ szkoda mi tylko dziecka - bo gdyby nie ono - juz dawno bym go zostawila.

Gość pixidis
czy musze dodawac ze to wyzej to podszyw?

Gość dobre ale moje lepsze
a moj kiedyś powiedział, ze ma coś tam w piździe osz cholera, przynajmniej się dowiedziałam kim jest dla swoich kumpli, ale sie wkurzył jak mu powiedziałam na głos swoje mysli

W takim razie może ma jakieś problemy i wyżywa się na Tobie.Co oczywiście nie usprawiedliwia jego zachowania,skoro to trwa dopiero od pewnego czasu...Na pewno nie możesz pozwolić sobie na takie traktowanie.Musisz coś z tym zrobić.Porozmawiać z nim ale tak stanowczo.