Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15-letni chłopaczek ...

Pytanie do kobiet/dziewczyn

Polecane posty

Siemka. Moja laska ma jutro urodziny. Na pewno sie spotkamy a ja nic jej nie kupiłem. NIe wiedziałem co ale chciałem jej kupić cos co jej sie przyda ... kosmetyki odpadajom bo to alergiczka i nie wiem jakie jej kupić perfum tesz nie bo nie wiem jaki zapach lubi a z resztą na 2 powyższych sie nie znam a biegać i prosić żeby mi ktoś doradził to mi sie nie chce. postanowiłem że kupie jej tampony. kiedyś jak grzebałem jej w torebce to zauważyłem że sa tam tampony więc wiem że używa tamponów a nie podpasek. tylko jakie jej kupić? jakie sa najlepsze? jak sądzicie ? spodoba jej sie jej pomysł? jesteśmy razem dość długo bo około miesiąca także sądze że to stosowny prezent będzie...

Gość XCVCVCV
odpadajom

Gość zabrakło skali

Gość Do autora ...
Prowo albo żartujesz sobie

a czemu odpadajom? i dlaczego brak skali? wam na łep padło?

Z całym szacunkiem, nie nie żartuje sobie? dlaczego tak sądzisz? i prowo też to nie jest ... ;/

Jak jeszcze raz usłyszę / przeczytam "perfum" (jako słowo w mianowniku liczby pojedynczej) to zacznę strzelać do winnego! Aaaaa! Otóż chłopaczku "perfum" to dopełniacz liczby mnogiej od słowa perfumy. W żaden inny sposób kafeteria ci nie pomoże.

rower? żart chyba? zabuliłbym za to jak głupi.. a mi żal kasy bo nie sram pieniędzmi

zupa pomidorowa weź kurwa zmień dilera i sie nie mondrój jak nie wiesz ... starzy cie chyba z procy karmili

Gość pieniendzami sie mowi
a nie pieniedzmi :O ta dzisiejsza mlodziez kup jej OB normal duza paczke :p

normal?? ob??

Spadlem z krzesla jak to przeczytalem. Albo se robisz jaja albo nie wiem co. Jestescie miesiac. . . . Uuu bardzo dlugo, moze sie juz ozenicie? Zart. Miesiac to krotki czas, nie wiem jak Ci sie wydaje.. Co do prezentu. . . . Lol! Gosciu a Ty bys chcial dostac na urodziny prezerwatywy? A moze frytki do tego??? Czy Ty juz nie masz innego pomyslu? Juz lepsza bedzie jakas maskotka

jak by mi dała prezerwatywy to byłby git ... przynajmniej bym zaliczył 1 raz jusz. A tak wogóle to w jakim ty świecie żyjesz? miesiąc to juz dość długo? moi koledzy chodzą z laskami góra tydzień.

To fajnych masz kolegow.. Normalnie pobiles ich na leb na szyje.. To Wy sie tak po tygodniu wymieniacie nimi, zeby sie nie przyzwyczaic? Tak masz racje, kup jej tampony, a najlepiej zrob na drutach bedzie taniej, bedzie skakala z radosci

Gość Ander
Leć młody jutro z rana do Leroy Merlin, kup kilka desek heblowanych za 4,99 sztuka i zrób jej śliczny pawlacz! Albo kup w aptece rolkę ligniny i poskręcaj jej w domu tampony, nie dość, że jej się przydadzą, to jeszcze rękodzieło!:):):)

Gość fajansiarz
Chłopaczek, dobrze kombinujesz - praktyczne prezenty są najlepsze. Mógłbyś jeszcze ewentualnie dowiedzieć się, czy ona ma w domu jakieś obowiązki i w razie czego kupić coś stosownego, np. worki do odkurzacza, szczotkę do sedesu czy ekologiczną torbę na zakupy. Tylko poproś, żeby ładnie Ci zapakowali - elegancja musi być.

Gość Te chłopaczek
Chyba cię nauczyciel pierdolnol słownikiem ortograficznym w głowę i ci z niej skutecznie wybił ortografie

A co myslicie o skrobaczce do ziemniakow? Takiej z kokardką? Gosciu masz przerabane. Gdzie ty jutro kupisz oryginalna szczotke do wc?? Same podroby...