Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trio

Zycie z katem dla dobra dzieci?

Polecane posty

Witam.jestem 9lat po ślubie mamy troje dzieci (8l 5l i 1,5roczku) na początku nasze małżeństwo było normalne ale od dwóch lat to jakiś koszmar.Mąż nadużywa alkocholu,awanturuje się bije mnie.Pracujemy razem prowadzimy wlasny mały biznes a ja wciąż nie mam nic.Jego zdaniem nie robiłam nic tyle lat to on pracował to jego zasługi ja tylko pomagam.Jestem beznadziejn ą idiotką i dnemitp nie będe tu cytować bo to zbyt wólgarne...Jest coraz gorzej wyrzuca mnie z domu zrywa ubranuia bo to jego.Mam dość.Teraz wyjechał jest za granicą powiedziałam że chce rozwodu prosi szantazuje straszy.Rozmawiałam z kilkoma osobami z rodziny nikt nie chce pomóc ich zdaniem dla dobra dzieci nie powinnam tego robić.Dłużej nie wytzrymam tego.Strach i wstyd.Połączenie nie do zniesienia.Boje się jak wróci to wybije mi ten pomysł z głowy.Pomóżcie bo ja już nie potrafie podjąć racjonalnej decyzji.Mam taki mętlkik w głowie i ten sttrach...

Gość ale błędy robisz ja nie mogę
*alkoHolu *wUlgarne odejdż, szanuj siebie, po co dzieci mają na to patrzeć?

Gość Sexy Vampire
Myślę, że powinnaś odejść dla dobra swojego i właśnie dzieci również.

Po pierwsze jak szybko się pisze to robi się błędy mi za plecami biega ośmiolatek i nie ma takiej potrzeby czytania tego.Po drógie prosiłam o odpowiedz rade właściwie a nie o ocenianie mojej ortografi! Dziękuje za odpowiedz.

"Po pierwsze jak szybko się pisze to robi się błędy" jak jest się niedouczonym matołem, to owszem 😴 po drUgie (nie drÓgie) to odpowiedziałam co uważam, więc nie rozumiem do czego pijesz

trio jesli to nie jest prowo to pakój walizke i uciekaj zanim czarny worek przykryje ciało twoje lub dziecka....

Nie douczony/a ty jesteś i nie chodzi o ortagrafie tylko zamiast odpowiedzieć to wyjezdasz mi z błędami.Może mam dysortografie co? i kto tu pije do czegoś skończmy tą dyskusje bo jest denna.dziękuje za twoje zdanie ale proszę daruj już sobie.Uczonych tu nie potrzebuje.Proszę o pomoc normalnych ludzi mogą być matoły aby zrozumiały o co mi chodzi wiedziały co czuje.Beszczelne z Twojej strony to było.

Gość Przeczytaj własny temat
Kilka razy... A potem sama sobie odpowiedz! I jeszcze kilka w tym stylu: Życie z mordercą dla dobra dzieci? Życie z ćpunem dla dobra dzieci? Życie z gwałcicielem dla dobra dzieci? Życie ze złodziejem dla dobra dzieci? A teraz ja zadam pytanie: Nie bałabyś się... o to dzieci właśnie? i drugie: Jak rozumiesz "dobra dzieci"? Na twoje pytanie nie odpowiem, bo rozumiem, że jest retoryczne!

Do Abraja to nie prowokacja.tylko dokąd uciekać? Mieszkamy na stancji jedynie moge wrocic do ojca ale tam tez mnie znajdzie.Myslalam czy nie zlozyc jak go niema pozwu rozwodowego i nie zglosic sprawy do oprokuratury? tylko nikt nie chce zeznawac bo to rodzina,znajomy,kolega...Wiesz on ma bardzo dobra opinie wsrod innych ludzi,taki uczynny,pomocny mily pracowity a w domu tyran.

napisałam co uważam w pierwszym poście. napiszę jeszcze raz, może nie wyłapałaś: odejdż, szanuj siebie, po co dzieci mają na to patrzeć? powtarzam capsem, żebyś dobrze zobaczyła: ODEJDŹ, SZANUJ SIEBIE, PO CO DZIECI MAJĄ PATRZEĆ? dysortografia to nie jest usprawiedliwienie, bo nad tym trzeba pracować, a jak nie pracujesz, to szkoda mi Ciebie 😴

napisz mi z jaiego jestes miasta a ja znajde dla ciebie organizacje do której bedziesz mogła pójsc i zrób to szybko mja mama tez uciekła i na dobre nam to wyszło

Trio, ale co Ty się przejmujesz jego opinią? Jeśli Cię dotknie, to idź zrób obdukcję, takiego dowodu nie podważy. Dla własnego dobra uciekaj od niego, i dla dobra dzieci. Abraja obrazowo napisała - uciekaj, zanim czarny worek przykryje ciało Twoje lub któregoś z dzieciaków.

Gość trió
sory temat miał brzmiec "życie z karłem dla dobra dzieci"..przepraszam

Abraja odbierz meila.Napisze zaraz na priv. Pomieszało sie w głowie niektorym.Pompki sam sobie rob.Niewiesz co piszesz-+ nie zycze ci nigdy abys znalazl sie w takiej sytuacji. Nie chce zyc z morderca.To wiem i dziekuje za wpisy.