Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozmarzona_27

smutna ...

Polecane posty

Witam wszystkich , niedawno zmarła moja najlepsza przyjaciółka . Dziś tak siedze w domu i dotarło do mnie , że nie mam kolerzanki , której mogła bym sie pozwierzać , poplotkować itd. :( Mam cudowna córeczke , i męża ale jednak brak przyjaciela jest bardzo cięzkie jak dlamnie . Niewiem nawet co pisac i po co to robie ...

Gość ghjkl
no to ci współczuje.A nagle odeszła czy już było wiadomo wcześniej?

Gość petelka__
nie smuc się....przytulam Cie mocno....masz rodzine a to dużo...ja jestem sama jak palec i jest mi tez mega smutno...

Gość też czasem smutna...
wnioskuję że masz 27 lat albo coś koło tego. To smutne ,co cię spotkało. Moja młoda przyjaciólka zginęła nagle w wypadku gdy miała właśnie 27 lat. Wiesz co zawsze mówiła? że nic nie dzieje sie bez przyczyny. I tylko to pozwoliło mi pogodzić sie z jej odejściem.Nie płaczę gdy ją wspominam, bo tego by nie chciała, a wspominam ją każdego dnia. Usmiecham się gdy wspominam nasze rozmowy, wygłupy, bo tylko z nią było tak fajnie. I wiem, że ona ciągle jest ze mną , to co mówiła, jej ciepło nigdy nie odejdzie w zapomnienie.

staram sie nie płakać , dzis pierwszy raz od kilku mies ogladałam nasze fotki i sie usmiechałam , ale brak mi jej. Oki zbieram sie w sobie :)) masz racje ona by nie chciała żebym płakała.

miesiac temu zamordolwali mojego kolege... tez mi ciezko:( aprzyjaciolka sie odwrucila, niemam nikogo:(:(:( nawet rodzina nie pomaga, mama...:( w doslownym znaczeniu sama

wiem co czujesz , żadne słowa nie sa wsanie pocieszyć, przyjaciół poznaje sie w biedzie , a może ona niewie co powiedziec jak sie zachowac??? Sprubój z nia pogadać.

Chcialam bym spotkac dziewczyne z którą , umiala bym sie jeszcze raz tak zaprzyjaźnić , to była przyjaźń totalnie bez interesowna -Czy jest jeszcze taka mozliwa?... Nazawsze zostanie w moim sercu....

watpie, olala cala sytuacje... dla niej byly wazniejsza inna kumpela i jej problemy milosne, czy cos tam... porownala je do moich i powiedziala ze nie jestem jedyna i ze nie jestem pepkiem swiata- jak mogla!!!!:( troche namotalam

nie zasługóje na to aby ja nazywac w takim razie "przyjaciółką". Niemartw się!!! Daj sobie z nia spokój ! Głowa do góry ;) my za to umiemy docenić zycie :))) A myśl o koledze niedługo bedzie łatwiejszę i bede wracały tylko te dobre chwile spedzone razem. Tak jak teraz do mnie .

Juz mam ja gdzies...:( mysleo koledze tylko o dobrych rzeczach... a dzisw szkole plakalam:( brak mi go i zal ze tam wyszlo

Nie chce juz tracic bliskich... boje sie tego:(:(:( wole sama umrzec niz na to patrzec:(