Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duśśśka

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Duśśśka

4 listopada przypuszczalnie miałam owulację. 7 listopada doszło do pełnego stosunku. Czy ten dzień był dniem płodnym czy już niepłodnym? Jaka jest szansa, że mogę być w ciąży? Okres mam mieć przypuszcalnie za tydzień a strasznie się niecierpliwię. Z góry dziękuję za odpowiedzi Ps.Dodam, że ostatnią miesiączkę miałam 21 października.

Gość Duśśśka
Problem w tym, że różne kalkulatory wyliczają różnie dni płodne. Chodzi mi konkretnie o 7 listopada, czy wtedy był dzień płodny czy nie? Mógłby mi to ktoś policzyć? W jednym z nich wyszło, że to był dzień niepłodny a w innym, że do 8 miałam dni płodne. Jak to wkońcu jest?jak się je liczy? Pozdrawiam

niestety nie oblicze, nie wiem jakie masz cykle, ten kalkulator sprawdził sie 100% w moim przypadku ;)

Gość Duśśśka
Cykle mam 28 dniowe

Gość raczej nie jesteś w ciąży
...

według tego mojego kalendarza to 7 listopada mialas owulacje, wiec ciaza jest prawdopodobna

Gość ona277
ja miałam @ 22 pazdziernika w chwili obecnej mam owulke a wiem stad bo zawsze mnie boli jajnik i poznaje po sluzie.cykle ma 30dniowe regularne co do dnia.mysle ze to byly Twoje dni plodne aczkolwiek kazda z nas ma inny organizm i trzeba obserwowac go dluzszy czas