Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiewronka

Dlaczego faceci są aż tak wybredni?

Polecane posty

jeśli ktoś jest wybredny ale przy tym powierzchowny - to jest żałosny ale jesli ktoś jest wybredny bo nie zadawala się odmóżdżoną głupią barbie, albo co gorsza - odmóżdżonym kaszalotem - no to naprawdę nie widzę w tym nic złego a wręcz przeciwnie " przeczysz sam sobie :D

Gość .ciekawy temat.

Gość te verde unplugged reedition
Tylko dlaczego ja jakoś nigdy tej wybredności nie zauważyłam? :classic_cool:

Myślę, że zależy to od poczucia własnej wartości u faceta. Jeśli ma on o sobie wysokie mniemanie to będzie uważał, że należy mu sie ekstra kobitka .

wcale nie sa wybredni. moj byly - facet przystojny, wysportowany, ale tak mu seksu brakowalo widocznie ze zwiazal sie z tak okropna z wygladu kobieta ze az mi sie smiac chce jak nisko upadl :P gruba , nogi ma jak kolki i do tego krzywe , w twarzy nie ma kompletnie nic ladnego, male usta , male oczy , krzywe zeby, krotkie wlosy itd. naprawde straszna jest.jeszcze gdyby miala fajny charakter ale nic z tych rzeczy . no ale wazne , ze dupe ma

edziorek - widać facet gustuje w parszywych charakterach :P

Gość to raczej edziorek ma
parszywy charakter odstraszający facetów

to właśnie miałam na myśli ;)

zaklamani jestescie jak nie wiem. tylko obiektywnie sie stwierdzi , ze ktos jest naprawde paskudny a zaraz jest sie zjechanym :P

a skąd Wy wiecie jaki ma charakter? na podstawie postów na kafe? taka diagnoza inteligencji nie zdradza :P sama bym się cieszyła, widząc byłego z taką karykaturą, ale mają gust niestety :(

Edziorku, nie ma obiektywnych opinii, zwłaszcza w wykonaniu byłych rozgoryczonych dziewczyn 🖐️ P.S. Jak możesz twierdzić, że jestem zakłamana tylko na podstawie postów na kafe??!! :P

nie jestem rozgoryczona ani troche :P urodzilam piekne dziecko , mam cudownego mezczyzne u boku do tego spelniona w pracy . czego chciec wiecej? obiektywna jestem bo w sumie stac by go bylo na lepsza ale skoro zadna go nie chciala i do prostytutki nie chcial chodzic to ... :P naprawde myslalam ze ma lepszy gust

Nie chcę wyjść na naiwną, ale, Edziorku, słyszałaś kiedyś o miłości? Czy swojego faceta też wybierałaś kalkulując czy jest dla Ciebie wystarczająco atrakcyjny?

nie wyobrazam sobie kochac faceta jesli nie pociagalby mnie fizycznie. taki zwiazek bylby bez szans na przetrwanie.

Chyba nie do końca zrozumiałaś pytanie. Że już nie wspomnę o oczywistym fakcie, że ta maszkara, którą Twój eks wybrał może jego pociągać, nawet, jeśli nie pociąga Ciebie. W sumie nieważne. Najważniejsze, że wszyscy szczęśliwi.

Gość samiec z klasą... naszą klasą
kazdy czlowiek zanajacy swoja wartosc instynktownie szuka godnego siebie partnera. taka natura... tak jest bylo i bedzie

Gość Bunny_
Faceci chca miec u boku piekna, sex bombe i za razem zeby sie szanowala, ale jak zobacza na ulicy taka laske to mowia ze jest puszczalska, ze nie taka im w glowie. Jak spotkaja taka szanujaca sie to nawet nie zwracaja na nia uwagi bo jest za skromna. Tylko im takie sex bomby w glowie. Faceci to swinie :D

Gość samiec z klasą... naszą klasą
nie zgadzam sie z przedmowca. widac ze nie jestes facetem :P kobiety uwielbiaja wypowiadac sie za wszystkich innych :)

Gość to oświeć nas
jeszcze bardziej samcu z klasą :D

Gość tak oświećcie nas panowie...
skoro źle myślimy

Gość wymagają dużo od babek
a od siebie mało... żałosne :/

Odpowiadając na pytanie w temacie: żeby znaleźć perłę w gnoju, trzeba się, niestety, naprzerzucać. Nie jest to wcale takie przyjemne zajęcie. Każdy facet wolałby ładną, szanującą się i z fajnym charakterem, jak któraś napisała, ale że takich to trzeba ze świecą szukać tedy logiczne, że jakość zamienia się w ilość. Ciągłe zmiany są męczące, ale lepsze to, niż zaakceptować byle co.

Gość zgadzam się...
z Kalibanem

Ktos tu wczesniej napisal ze faceci saq wybredni bo dziewczyny sie nie szanuja..sory a faceci ? no tak przeciez to kobiety sie musza szanowac facet wyrywa kolejna i kolejna a ona musi tylko jednym sie zadawalac bo zaraz nazwa ja *rwą... Faceci leca na wygląd i na sex..taka jest prawda .Jestem atrakcyjna kazdy sie dziwi czemu nie mam faceta ..ostatnio spotkalam sie z 3 wszystko pieknie fajnie tylko od razu chcieli jednego wiwec papa dali do zrozumienia ze nie chca sie dalej spotykac bo nie chcialam tego zrobic.. przeciez pojda do latwiejszej :) Jesli ladna mu nie da to pojdzie do tej brzydszej byle by na sex sie zgodzila

monia666 - a w domu pewnie czekala na nich dziewczyna, zona. ;) nie generalizujmy. a kobiata nie mysli o seksie. predzej czy pozniej pomysli. sam niespodziewalem sie z moja byla juz kobieta, ze dojdzie akurat wtedy do seksu. sama zaczela dobierac sie do moich bokserek nad ranem, po drugiej wspolnie spedzonej nocy. dlaczego - bo ja dopadla taka wielka ochota, ze nie mogla sie powstrzymac. nie wiem ile bylismy razem3-4 tygodnie. spotykalismy sie tylko w weekendy. mieszkalismyh w innych miastach. nie generalizujmy. ja sie nie nastawiam na pierwszej randce na seks. nie mysle o nim. staram sie poznac, zdobyc jak najwiecej informacji o kobiecie, aby moc odpowiedziec sobie na pytanie - czy chce drugiej randki.

Gość niezly temat...