Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bo mnie krew zaleje

kobitki-denerwuja Was wasze chlopy??

Polecane posty

Go艣膰 bo mnie krew zaleje

moj od miesiaca siedzi w domu 馃槧(urlop ) ja tez ....... od rana do wieczora razem .zaraz zwariuje馃槧walne mu albo nie wiem co. pyka kana艂ami,siedzi na kompie,je i marudzi...jeny!!!!!! jak jest u was ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m贸j mi robi minetke
4-5 razy dziennie - chyba zwariuje!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wariatka z miasta wariatkowa
moj jest kochany ale zbyt delikatny i reaguje lezkami w oczkach gdy sie kloce z nim o cos.to mnie dobija,nie wiem co wtedy robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eselka
a ja mojego nie wiem czy kocham...:( to "wra偶liwiec" poprostu jak mu sie oczka szkl膮.... ;) s艂odko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrz贸d na dupie
mnie wkurwia jego pracoholizm, siedzi w robocie od 7:00 do 24:00 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wariatka z miasta wariatkowa
eselka ale wiesz jakie to denerwujace??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eselka
oj wiem, wiem.... bo chcia艂oby sie silnego prawdziwego faceta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21lattka***
ale wy jestescie powalone ja mam takiego silnego prawdziwego i go nienawidze!marze o takim wrzliwcu ahhhh ale by bylo cudownie 鉂わ笍on sie tylko ruchac chce ciagle i taki twardy jest :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evonne
A m贸j mnie w艂a艣nie zdo艂owa艂,偶e a偶 si臋 pop艂aka艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eselka
21lattka*** zawsze sie chce co innego niz sie ma...:P evonne a czym cie zdo艂owa艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evonne
I te偶 tylko my艣li o seksie i m贸wi,偶e to normalne,偶e codziennie ...

Udost臋pnij ten post

ja ze swoim spedzam prawie caly czas (razem studiujemy i meiszkamy) i mnie nie denerwuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evonne
mo偶e wyda si臋 to wam g艂upie ale ja jestem bardzo wra偶liwa.Wie dobrze,偶e mam kompleksy.No i tak,le偶ymy sobie w 艂贸偶ku,on mnie masuje i nagle z takim tekstem:moja by艂a to mia艂a wspania艂e cycuszki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eselka
Wariatka ale to tylko oznacza ze sie bardzo przejmuje tym co m贸wisz, s膮dzisz... waszymi k艂贸tniami.... a to przeciez dobrze;)

Udost臋pnij ten post

uuuuu no to przegial...ja piersi mam b.ladne tak mowi moj ja tez tak sadze ale kompleksy tez mam oczywiscie tyle ze inne ale moj mnie zapewnia ze on ich nie widzi i ze jestem ta naj naj...wiec jestem spokojna..ale byloby mi przykro gdyby mnie tak potraktowal :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eselka
evonne, nie chce cie podburza膰, ale bym go z tego 艂贸zka wywali艂a i kaza艂a wypierdalac do by艂ej...... Ham!;/ No chyba 偶e sie dra偶nili艣cie, przegadywali艣cie to inna sprawa... Nie przejmuj sie kompleksami tez ich mam mase....

Udost臋pnij ten post

tak eselka,ja wiem ze jemu cholernie zalezy na mnie,mi na nim oczywiscie tez.np dzis sytuacja-na gg jakas baba mu napisala co tam pyszczku czy cos takiego,ja mu wtedy siedzialam na kolanach i jak to zobaczylam wscieklam sie okropnie,normalnie nie zycze sobie zeby tak ktos pisal do mojego kochania!!a on sie rozplakal ze mnie moze stracic przez to od razu kontra tamej zeby spier***** i tyle.no i musialam przytulac go pol wieczoru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eselka
wariatka z miasta wariatkowa to fajnie;) masz misia przytulaka;) chyba lepsze to niz gdyby ci powiedzia艂 ze zawsze z nia tak pisze, czy ze pozwala jej na to;) Fajnie gdy jest w 偶yciu prawdziwym m臋偶czyzn膮 a w zwi膮zku taki s艂odziak...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eselka
s膮 cienie...:( trzymaj sie wariatko....;) ja mykam spa膰... dobranoc!;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evonne
Nom a p贸藕niej m贸wi jeszcze tak:Ona by艂a taka kochana,przychodze z pracy,kawusia,obiadek,k膮piel przygotowana...a ja pytam: A Ty jak si臋 jej odwdzi臋cza艂e艣?A on: Dawa艂em jej do buzi. No wiecie co?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evonne
Chwali si臋 czy 偶ali?!Nie wiem o co mu chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evonne
Dopiero po chwili si臋 zreflektowa艂 i m贸wi:A w艂a艣ciwie po co ja ci to m贸wie?Przytuli艂 mnie i powiedzia艂,偶e kocha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evonne
Lepiej niech mu sie ju偶 tak nie zdarza.Dzi臋ki za wys艂uchanie,ju偶 mi troch臋 lepiej jak si臋 wygada艂am

Udost臋pnij ten post