Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mnie krew zaleje

kobitki-denerwuja Was wasze chlopy??

Polecane posty

Gość bo mnie krew zaleje

moj od miesiaca siedzi w domu 😠(urlop ) ja tez ....... od rana do wieczora razem .zaraz zwariuje😠walne mu albo nie wiem co. pyka kanałami,siedzi na kompie,je i marudzi...jeny!!!!!! jak jest u was ?

Gość mój mi robi minetke
4-5 razy dziennie - chyba zwariuje!!!

Gość wariatka z miasta wariatkowa
moj jest kochany ale zbyt delikatny i reaguje lezkami w oczkach gdy sie kloce z nim o cos.to mnie dobija,nie wiem co wtedy robic

Gość eselka
a ja mojego nie wiem czy kocham...:( to "wrażliwiec" poprostu jak mu sie oczka szklą.... ;) słodko

Gość wrzód na dupie
mnie wkurwia jego pracoholizm, siedzi w robocie od 7:00 do 24:00 :o

Gość wariatka z miasta wariatkowa
eselka ale wiesz jakie to denerwujace??

Gość eselka
oj wiem, wiem.... bo chciałoby sie silnego prawdziwego faceta...

Gość 21lattka***
ale wy jestescie powalone ja mam takiego silnego prawdziwego i go nienawidze!marze o takim wrzliwcu ahhhh ale by bylo cudownie ❤️on sie tylko ruchac chce ciagle i taki twardy jest :O

Gość evonne
A mój mnie właśnie zdołował,że aż się popłakałam

Gość eselka
21lattka*** zawsze sie chce co innego niz sie ma...:P evonne a czym cie zdołował?

Gość evonne
I też tylko myśli o seksie i mówi,że to normalne,że codziennie ...

ja ze swoim spedzam prawie caly czas (razem studiujemy i meiszkamy) i mnie nie denerwuje

Gość evonne
może wyda się to wam głupie ale ja jestem bardzo wrażliwa.Wie dobrze,że mam kompleksy.No i tak,leżymy sobie w łóżku,on mnie masuje i nagle z takim tekstem:moja była to miała wspaniałe cycuszki!

Gość eselka
Wariatka ale to tylko oznacza ze sie bardzo przejmuje tym co mówisz, sądzisz... waszymi kłótniami.... a to przeciez dobrze;)

uuuuu no to przegial...ja piersi mam b.ladne tak mowi moj ja tez tak sadze ale kompleksy tez mam oczywiscie tyle ze inne ale moj mnie zapewnia ze on ich nie widzi i ze jestem ta naj naj...wiec jestem spokojna..ale byloby mi przykro gdyby mnie tak potraktowal :(

Gość eselka
evonne, nie chce cie podburzać, ale bym go z tego łózka wywaliła i kazała wypierdalac do byłej...... Ham!;/ No chyba że sie drażniliście, przegadywaliście to inna sprawa... Nie przejmuj sie kompleksami tez ich mam mase....

tak eselka,ja wiem ze jemu cholernie zalezy na mnie,mi na nim oczywiscie tez.np dzis sytuacja-na gg jakas baba mu napisala co tam pyszczku czy cos takiego,ja mu wtedy siedzialam na kolanach i jak to zobaczylam wscieklam sie okropnie,normalnie nie zycze sobie zeby tak ktos pisal do mojego kochania!!a on sie rozplakal ze mnie moze stracic przez to od razu kontra tamej zeby spier***** i tyle.no i musialam przytulac go pol wieczoru.

Gość eselka
wariatka z miasta wariatkowa to fajnie;) masz misia przytulaka;) chyba lepsze to niz gdyby ci powiedział ze zawsze z nia tak pisze, czy ze pozwala jej na to;) Fajnie gdy jest w życiu prawdziwym mężczyzną a w związku taki słodziak...;)

Gość eselka
są cienie...:( trzymaj sie wariatko....;) ja mykam spać... dobranoc!;)

Gość evonne
Nom a później mówi jeszcze tak:Ona była taka kochana,przychodze z pracy,kawusia,obiadek,kąpiel przygotowana...a ja pytam: A Ty jak się jej odwdzięczałeś?A on: Dawałem jej do buzi. No wiecie co?!

Gość evonne
Chwali się czy żali?!Nie wiem o co mu chodzi

Gość evonne
Dopiero po chwili się zreflektował i mówi:A właściwie po co ja ci to mówie?Przytulił mnie i powiedział,że kocha.

Gość evonne
Lepiej niech mu sie już tak nie zdarza.Dzięki za wysłuchanie,już mi trochę lepiej jak się wygadałam