Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modeaaa

ŚMIETNIK dla działu Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci

Polecane posty

Zdumiewające!!! :D Śmietnik działu "zmartwychwstał"!!!!!!! Wiem że na pewno był już usuniety; zresztą było tu wiele wpisów a teraz ostał się tylko zaożycielski moderatorki z 2009 r. Czyźby modeaaa wrociła do pracy??? ;) Na cóż, czego się nie robi ... z nudów :p :D

Staszku kochany modeaaa juz nie ma dostępu do panela :P nie wróciła i nie wróci ;) pozdrawiam aaa we czwartek będe bawic na Twoich smieciach ;)

meaaa----> tak właśnie myślałem. Dlatego zdziwił mnie powrót wątku w tej formie. Wiem na pewno że był skasowany więc przywrócić go musiał ktoś z administratorów lub moderatorów i to (jeśli się nie mylę) we współpracy z informatykiem. Dlaczego tak a nie po prostu nowy wątek?? Tak czy owak inicjatywa potrzebna i godna pochwały - o ile ktoś się bedzie śmietniiem opiekował jak niegdyś Ty i poprzedniczki. :) Obawiam się tylko że po likwidacji śmietnika ogólnego śmietnik działu skanalizuje wszystkie śmieci z całej kafeterii :o PS. Zajrzyj na maila o ile ten na ktorym ostatniokorespondowaliśmy jeszcze aktualny :)

Gość anamade 6
Proszę o usunięcie 15:50 [zgłoś do usunięcia] malinowa1986 Myślę, że morderstwa nie da się porównać z tym, że ktoś anonimowo pisze coś na Twój temat. Gdybys była mądra, to byś nie reagowała - niech sobie piszą co chcą. Na pewno gdzieś czeka na mnie moje Dziecko... tylko jeszcze nie znalazłam do Niego drogi... 15:48 [zgłoś do usunięcia] monika942 malinowa1986 Tylko dam przykład.Np zabije i tez policja nic z tym nie zrobi.Samo zastraszanie,atakowanie,gnębienie jest karalne. 15:45 [zgłoś do usunięcia] monika942 Nina86 jak może wyśmiać.Przecież to jest nękanie,atakowanie.Nie może być tak że ktoś atakuje a policja nic z tym nie robi. 15:45 [zgłoś do usunięcia] malinowa1986 Monika, w jakim świecie Ty żyjesz? 15:36 [zgłoś do usunięcia] NINA86 A dlaczego jutro lub za pare dni??? jesli czujesz ze ktos robi Ci krzywde to idz odrazu po co czekanie ?? 15:36 [zgłoś do usunięcia] malinowa1986 Monika, po co niby na policję? Nie chcę Ci psuć planów, ale tylko Cię wyśmieją na komisariacie. Kiedyś ktoś mnie nękał telefonami, to tez nic nie zrobili, mimo, że mieli numer, z którego ktoś dzwonił. Myślę, że nie masz po co iść, ale droga wolna. Na pewno gdzieś czeka na mnie moje Dziecko... tylko jeszcze nie znalazłam do Niego drogi... 15:39 [zgłoś do usunięcia] monika942 NINA86 myślisz że można spróbować? malinowa1986 to znaczy że to nic nie da?Nie może być tak żeby ktoś po mnie jechał. 15:40 [zgłoś do usunięcia] NINA86 probuj droga wolna tylko nie narzekaj pozniej ze cie policja wysmiala ... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5098633& start=5670

Gość do_autorki_prowokatorki
nie, temat fascynujący, inspirujący i pouczający! z głębokim "poważaniem" świnie :D

Tutaj już smietnik nie "funkcjinuje" Wchodzcie na głowną strone kafeteri i zglaszajcie posty (linki wkleić) w dziale REDAKCJA KAFETERI

Gość aha ,dziex
aha,dziex juz znalazlam gdzie jest redakcja kafe