Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytowywaczz

zadaję proste pytanie

Polecane posty

Gość zapytowywaczz

czy są tu osoby zadowolone ze swojego życia? szeroko rozumianego.

Ja :) Nie żyję jak król,od 6:00 rano pracuje...ale ja to kocham :) Żyję uczciwie,mam dobrych znajomych,wierzę w Boga i staram się pomimo trudności zachować zawsze twarz...i dzięki temu jestem z siebie zadowolony.

Gość tak a bo co
?

Gość nie nie nie i jeszcze raz nie
koorva nie moje życie nie jest zajebiste nie jest ciekawe mam wszystkiego dosyć a na kafe nie siedze długo tyljko raz na tydzień

Gość zapytowywaczz
"a bo co?" ..a, bo jak się czyta większość topików wydaje się, że prawie wszyscy to nieszczęśliwi, zagubieni, biedni, zahukani, sfrustrowani ludzie. Każdy, kto wypowie się w jakikolwiek pogodny, optymistyczny, "normalny" sposób, każdy, kto ma własne poglądy, własne zdanie jest traktowany jak trędowaty, jak z księżyca.. Z przerażeniem zadaję pytanie - czy nasze społeczeństwo jest aż tak zdołowane, tak nieprzystosowane do rzeczywistości?

Gość zdołowane panie i sfrustrowane

Gość cechy narodowe
ciągle niezadowolenie pesymizm zgryzliwość przewidywanie zlego końca wszystkiego co sie zaczyna zazdrość brak tolerancji w stosunku do innych ludzi, ich stylu życia, poglądów i jeszcze wiele innych , dlugo by pisać :)

Gość ja jestem zadowolona

Gość zapytowywaczz
" ciągle niezadowolenie pesymizm zgryzliwość przewidywanie zlego końca wszystkiego co sie zaczyna zazdrość brak tolerancji w stosunku do innych ludzi, ich stylu życia, poglądów i jeszcze wiele innych , dlugo by pisać " no właśnie - i na tym polega problem.. Jak zapytasz Amerykanina - jak leci? - odpowie: OK!, co nie znaczy, że życie ma różami usłane i jak się okaże to dużo gorzej mu niż niejednemu z naszych Jak zadasz to pytanie Polakowi - to chociaż nie jest mu źle, zawsze zacznie...aaaa..wiesz...i tu seria narzekań... bo buty za ciasne, bo zupa za słona, żona brunetka a dziecko piegowate....

Gość Ja jestem zadowolona.
Cieszy mnie kazdy dzien.Mam mila prace i bogate zycie emocjonalne. Mam mnostwo zainteresowan i uwielbiam czytac ksiazki..Jestem szczeslwą , spelnioną kobietą..mam nawet czas na kafe..:)