Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabeelki

DLA WSZYSTKICH BAB KTÓRE WOLA ABY FACECI SIE DEPILOWALI

Polecane posty

Gość mirabeelki

PFUUU ! JA NIE ROZUMIEM CO JEST FAJNEGO W WYDEPILOWANYM FACECIE ?! ZE CO ZE NIBY HIGIENA ?! co to ma do higieny? tak pan bóg stworzyl mezczyzn. Jezeli bierze prysznic codziennie to jakim cudem ma dalej byc brudny? mój bierze codziennie a do tego uzywa antyperspirantu, nie wyobrazamy sobie dnia bez prysznica bo dbamy o higiene. Jezeli facet bierze kapiel w brudnej wodzie raz na 3 dni to wasza sprawa, zlizujcie sobie brudy z ogolonej klaty i jaj jak wam sie podoba. moj FACET MA ZAJEBISTE WLOSY I NA KLACIE BRZUCHU I W MIEJSCU LODOWYM NIGDY NIE CHCE ICH GOLIC BO POWTARZA ZE TYLKO CIPKI SIE GOLA. I- bardzo sie z tego ciesze bo jest prawdziwym facetem a nie chlopaczkiem wydepilowanym, jak go przytulam to chce czuc jego wlosy i cieplo a nie tak jakbym przytulala sie do mamy z gladka skóra, albo do kobiety. zreszta dobrze, bo to podkresla jego meskosc :) ZRESZTA POLSKA ZYJE W SPOLECZENSTWIE GEJÓW A DZIEWCZYNY SA TAK SAMO SPEDALIZOWANE.

Gość gdyby golenie wlosow
byloby powodowane higiena toby wszyscy powinni chodzic lysi (zwlaszcza ci ktorzy pieprza takie bzdury o hidienie i wlsoach - moze jezeli nie myja sie za czesto to lepiej juz jak ograniczaja miejsca gdzie skupiska bakterii i brudu sa najwieksze...) bez rzes i brwi takze ...

Gość ja akurat też nie lubie ogolon
ale wiesz, kobiety też bóg stworzył owłosione :p

Gość mirabeelki
WIEM ZE STWORZYL NAS TEZ OWLOSIONE. Ale nie tak bardzo a zreszta ; KOBIETA MA BYC SYMBOLEM DELIKATNOSCI A FACET MESKOSCI.

Gość pieprzycie bzdury
Mój się depiluje i bardzo się z tego cieszę. Zresztą, robił to długo zanim mnie poznał, bo robi to dla siebie, a nie dla mnie. On się z tym lepiej czuje.

ja bym nie chciała niewydepilowanego :O nawet takich długasnych kudłów na rękach niee lubię... feee... jak u goryla :( z tym, że u goryla to normalne :O:P

Gość twice i turn my back on you
ja się tylko zastanawiam skąd w pierwszej wypowiedzi takie duże emocje, w dodatku negatywne. autorka nie lubi depilujących się mężczyzn, trafiła na takiego, który się nie depiluje, to powinna radością tryskać. inne lubią wydepilowanych - też ich sprawa. mój były facet, pomimo mocnego zarostu i owłosienia na całym ciele był bardzo delikatny, nawet mało męski. obecny, z racji zawodu, goli całe nogi i jakoś mu to męskości nie ujmuje. i wiecie co? bez względu na to czy zarośnięty, czy nie, potrafi kochać i być kochany tak samo ;-)

Gość Smieszne
Sorka ale dla mnie faceci którzy golą sobie klaty i w ogóle golą sie wszędzie poza twarzą to jacyś pedzie.Jakiś pieprzony qrde trend rodem ze swiata kulturystów...

Gość no kurwaaaaaaaa
dlaczego my się mamy depilować, skoro oni nie chcą???????

Gość a ja lubie wydepilowanych
a wiecie dlaczego? bo wszystko lepiej widać, widzę i jądra i penisa w całości, a gdy ma tam busz to nie widać jajek i penisa od samego początku :(

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
zeby wlosy nie zostawaly w buzi a tobie to najwidoczniej pasuje

Gość noż qcwa
jak ci zostaja wlosy to kup mu odżywke :P

Gość gdgdgd
a co to ma wspólnego z higieną. raczej kwestia estetyki. ja wolę gładkie ciało niż obrośniętego kłakami małpiszona. zresztą wybieram zawsze facetów, którzy nie sa specjalnie owłosieni, żadnych kudłaczy na koncie nie mam, bo mnie to odrzuca. kwestia gustu. każdy wybiera co lubi. a co do higieny, to bujne włosy w tyłku albo nigdy nie golone pod pachami są dosyc obrzydliwe

Jeżeli używasz włosów łonowych jako nitki dentystycznej to ok ;D Mnie osobiście obrzydzają kłaczki w miejscach intymnych ;/

Jeżeli używasz włosów łonowych jako nitki dentystycznej to ok ;D Mnie osobiście obrzydzają kłaczki w miejscach intymnych ;/

Gość te mała
ale ty należysz juz do nowej ery tych panienek co to lubią gładkich jak dwunastolatki fiutków :P więc spitalaj stąd

jesli nie wiesz to wlasnie przes te cebulki wlosow pot tak smierdzi

i co mam mu jaja odzywka smarowac....:O wole je ogolic...jest przyjemniej dla mnie i dla niego

Gość Skoro kobiety się gola
To dlaczego faceci nie mogą? I to gowno a nie wytłumaczenie że facet ma być męski a kobieta nie. Mój mąż się goli i ani mnie to ziębi ani parzy. Nie oznacza to napewno że jest mniej męski. To samo można powiedzieć o laskach te które się gola są dziecinne a ich faceci skoro lubią gole cipki mała przychike pedofila.

Gość mężczyzna ma włosy
i kobieta ma włosy, depilacja nie ma nic wspólnego z higieną a ja nie jestem żadnym symbolem tylko człowiekiem z krwi i kości, więc się nie depiluję i mój partner też nie

Gość su-mo
"moj FACET MA ZAJ**ISTE WLOSY I NA KLACIE BRZUCHU I W MIEJSCU LODOWYM" Co to jest miejsce lodowe? Może chodzi Ci o owłosienie łonowe? Tak się to nazywa. A to też jest fajne: "tak jakbym przytulala sie do mamy albo do kobiety" REWELKA A coś ode mnie - uważam że faceci powinni się golić pod pachami, jeśli używają antyperspirantu w sztyfcie (ja tak robię). Nie wyobrażam sobie smarować antyperspirantem kudłatych włochów. FUJ. A jak się używa deo w sprayu to i tak dobrze by je było przystrzyc na krótko maszynką. Wtedy są fajne, ale nie loki kilkucentymetrowe!!! Klata, plecy i nogi - nie golić. Chyba że ktoś ma jak goryl. Okolice łonowe - wedle uznania - ale estetyka podpowiada że należy króciutko przystrzyc, żeby tylko zaznaczyć. Genitalia są wtedy ładniejsze, bardziej odsłonięte i wyeksponowane. Autorko tematu jak chcesz czuć "jego wlosy i cieplo" to może być też zwierzątko do przytulania... i rzeczywiście jak ktoś wcześniej napisał - w wypowiedzi Autorki tematu czuć frustrację. Ktoś kto ma partnera zadbanego nie wypisuje na forum "faceci myjcie zęby, bo wam śmierdzi FUUUUJJJ".

Gość su-mo
jeszcze coś - golenie lub nie to kwestia estetyki. Czemu faceci golą się na twarzy? Przecież wg przeciwników golenia każdy powinien nosić brodę. A kobiety z nadmiarem męskiego hormonu małe seksowne wąsiki. TAK? A po co jakieś fryzury na głowie? zapuszczajcie do pasa. Przecież to takie męskie.... sama natura :-)

ja nie trwie facetów którzy gola klaty, nogi :O dla mnie jakies zniewiesciale to jest jesli ma taka nature i na klacie nie ma ok ale depilowac :O jesli chodzi o inntmne czesci to mozna golic wg uznania ( ja wole :P wydepilowane :D)

Gość facio_zwykły
Ja tam się golę na dole i to bardzo dokładnie do zera. Mi i mojej zonie sie to podoba.