Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

extented

2012 - Jak wrażenia??

Polecane posty

Osobiscie spodziewałam się czegoś lepszego. Efekty mi sie podobały, ale film był momentami przesadzony. Główny bohater, który zawsze wychodzi obronna ręką z każdej katastrofy, ratuje rodzinkę i ostatnich ludzi, którzy weszli na arkę. Wszystko sie wali ale 2 metry od niego. Jego była żona też lepsza - zginął jej drugi mąż a ona za chwile całuje byłego. Nie pokazali takiego wielkiego ogromu tragedii, która przecież sie stała. Gordona też usmiercili bo nie było pomysłu jak się go pozbyć żeby był happy end. Scena, która mi się podobała to ta przy odpalaniu Bentleya ;) A scena, która mnie powaliła to jak wszyscy na mostku zaczęli klaskać, gdy Jackson się uratował :/ Zginęło tylu ludzi, wileu nie chcieli wpuścić na arkę ale jak jeden przeżył to cieszyli się jakby to był ich krewny... Córka Prezydenta też bardzo nie rozpaczała po ojcu. Wąż, który zatrzymał paręset tonową konstrukcję - śmieszne... Mimo to wszystko nie żałuje że poszłam, bo bardzo chciałam obejrzeć ten film Jak wasze odczucia?

Gość ja byłam i
mnie sie bardzo film podobał! realistyczny, nie przesadzony, na czasie i bez bzdur- tak może się zdarzyć. POLECAM!

Gość JA była i
ale wszyscy nie klaskali bo bohater ocalał tylko dlatego bo klapa się zamknęła i już byli bezpieczni!!! A Rusek i jego start dobre to było

Klaskali jak wyszedł z tej komory, to było juz po zamknięciu klapy. Najpierw oczekiwali w napięciu czy wypłynie. Podobała mi się rola Adriana

Gość a ja byłam i
to myśl jak chcesz, gdyby nie on zalałoby Arkę i to był powód radości. A gdyby ziemia nie waliła się 2 metry za nimi to nie byłoby ekscytującego filmu... ja polecam. Długi był bo 2,5 godz ale fajny.

sceny humorystyczne jak dla mnie rozwalają klimat w tego typu filmie, poza tym brak stopniowania napięcia oraz sztampowe dialogi i żenujące wyczyny głównych bohaterów jak w Indiana Jones. Jak dla mnie efekty 10/10 , fabuła 3/10

no i pełne sztucznego patosu wypowiedzi , brakowało tylko salutowania do flagi USA :-O

" nie noszę już pielucho - majtek..." :O Chcesz żeby dziecko przestało sikać w majtki?? Uratuj świat przed zagładą...

Gość a ja bym .
a mi sie podobalo. zajebisty. jeden z lepszych filmów

Gość bylem bylem
poczatek ok, a pozniej nie moglem sie skupic bo wyobrascie sobie siedziala obok mnie panna nie zdazylem sie obejrzec a ona juz mi obciagala i po filmie, aczkowliek bylo bardzo milusia co prawda pozniej zniknela i nie znam nawet jej imienia