Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweat sweat

miłosc Państwa Łapickich

Polecane posty

Gość sweat sweat

śmiałam sie oglądając wywiad w DD TVN,z jednej strony to było smieszne a z drugiej żałosne,żal mi tylko tego Pana Łapickiego :)

Gość a to nie byla jego
wnuczka...? :D milosc nie wybiera

Gość a mnie to jest obojętne
nikomu krzywdy nie robią , są dorośli ,żyją w wolnym kraju. nie rozumiem tej całej medialnej nagonki na nich. ja mam super męża w moim wieku, cudowne dziecko i nie przeszkadzają mi wybory innych ludzi. jak jest im dobrze to niech robią to na co mają ochotę, chyba przeszkadza to zgorzkniałym starym pannom i innym dziwolągom.

Gość sweat sweat
tak krzywdy nikomu nie robią,tylko ta panna robi posmiewisko z Pana Łapickiego przed całą Polską,zal mi staruszka,bo on chyba nie bardzo swiadomy jest,a młoda siksa,pazerna na kariere i pieniądze to wykorzystuje.. nie jestem ani stara panną ani dziwolongiem,ani zadnym pasztetem,otóż jestem młoda,świadoma swojej wartosci i nie mówicie mi ze zazdroszcze bo gdybym miała taka możliwosc napewno nie wzielabym sie za takiego starego człowieka,nie jestem tak zakomleksiona zebym musiała sie "wybijać" dzieki takim "wybrykom" to jest jedna wielka komedia i wstyd dla tej dziewczyny,ale czego dzisiaj sie nie zrobi dla pieniędzy,trzeba ryzykowac,trzeba sie poswiecaac albo wybrac marne,nudne życie..Pani Łapicka postanowila za wszelką cene od nędzy uciec:)