Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhbcsdbc

masakra

Polecane posty

Gość sdhbcsdbc

gość zobaczył mnie w autobusie. Odnalazł mnie jakimś sposobem na serwisie internetowym. Napisał do mnie. Twierdzi, że tak mu się spodobałam, że chce mnie bardzo poznać. Że nigdy czegoś takiego nie przeżył E??

Gość blisko badz
no to chyba dobrze??

Gość almost lovver
romantyk. czemu masakra? milosc od pierwszego wejrzenia ;]

Piszą kobiety lamentując wniebogłosy: - Gdzie poznać fajnego faceta?? - Nie ma fajnych facetów! - Jak zrobić pierwszy krok? itd A jak się trafi taki, co zrobi go sam to reakcja jest: E?? Masz zatwardzenie czy jak? Odpisz mu, kontakt nie gryzie.

Gość sdhbcsdbc
czemu kit??

Gość sdhbcsdbc
wolę innego, który tego pierwszego kroku nie robi... ehh sory do samej siebie..

Gość to ty zrób ten pierwszy
krok do tego co Ci się podoba. Co za problem? Aha, wiem, "jestem nieśmiała" albo "to facet ma zdobywać". Jeśli tak to właśnie jeden próbuje a ty wielce zbulwersowana. Eh, dogodzić Wam .....................

No wiesz, jak on "zobaczył cię w autobusie", a potem "odnalazł cie jakimś cudem na serwisie internetowym", w dodatku "napisał i twierdzi, że mu się podobasz, chce cie poznać i nigdy czegoś takiego nie przeżył", to ja bym miała wątpliwości, czy mam do czynienia z kretynem czy też człowiekiem niepoczytalnym. Cudów nie ma. Jeśli cie odnalazł, to pewnie miałaś konto w Sympatii, a ona nie słynie z poważnych kontaktów. :O Gdyby cie spotkał w autobusie i od razu zagadał, to co innego. W sytuacji, którą opisałaś , będąc na twoim miejscu nie wierzyłabym ani jednemu słowu temu wytworowi internetu :D 🖐️

Gość sdhbcsdbc
nie, na gronie to było. Też w coś takiego nie wierzę. Chociaż podał linię autobusową i czas, kiedy nią jechałam. Także...

Gość fsdafsafdsadsad
Ty się chwalisz czy żalisz ?

oj nie przesadzajcie ,że to kit ...swego czasu tez miałam podobne historie :P ...np idę ci ja sobie pewnego dnia rynkiem pięknego miasta, niczego nie podejrzewając...a nazajutrz na jakimś tam portaliku czytam wpis od faceta...''rozpoznałem cię po tych serduszkach, które miałaś na pupie przyklejone i pragnę poznać tą piękną... h! m! nie napiszę co ;) ...takie historie się zdarzają,są miłe... nie mówcie ,że nie...

Gość kochammmek
miłe nie miłe. Uważaj, bo to może jakiś psychol.

Gość fsdafsafdsadsad
Tak, albo seryjny morderca ! :) Niektóre wypowiedzi są naprawdę żałosne.