Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Co z tego będzie

Wizyta w domu przyszłej teściowej!!!!

Polecane posty

No więc krótko: jestem z moim facetem 4 lata ja mam 20 lat a on 23 do tej pory nie układało mi sie z jego rodzicami jak najlepiej bo uważali mnie za nieodpowiednia kandydatke dla kochanego synka.Z tego właśnie powodu chociaż mieszkamy niedaleko byłam u niego przez te 4 lata około 5 razy a z jego matką gadałam 3 razy w życiu może dwa zdania:)Teraz juz wiem że to nie może trawać dłużej bo jestemy dorośli i postanowiłam że odwiedze przyszłą teściowa ,chce żeby zobaczyła ze jestem inna niż mysli:))) Z jakim prezentem iść,kwiaty?jak sie ubrać??? Będzie u niego też ciotka z wujem i dwóch braci a chce zrobic wrażenie:))

Gość apple juice newww
ja bym upiekła ciasto ;) bo kwiaty to jak od faceta troszkę.. tzn, ja jak szłam pierwszy raz na takie spotkanko rodzinne wlasnie zrobilam proste ciasto i podobno zdobyłam tym całą rodzinę:D

Gość a potem taka ani sprzatac ani
gotowac nie bedzie jak za maz wyjdzie

Gość przygotuj jakies danie sama
ale nie z takich tradycyjnych, bo tesciowa pomysli, ze jej konkurencje chcesz zrobic... poszukaj na portalach kulinarnych czegos typu np. ryby zapiekana w ciescie itp., nie podlizuj sie, ani nie przemadrzaj, naturalnosc zawsze sie docenia, ale po czasie..dobre byly by jakies drobe upominki, ale z mysla o odbarowanym i nie za drogie tylko oryginalne..

Gość do tego odpowieni stroj
nie jakis wyzywajacy, czysto.schuldnie i z usmiechem na twarzy :)

Gość ho ho lol
jakieś danie? Niee ciasto ok, ale jedzenie to chyba nie bardzo. Zapraszają cię na Wilię, to przyjedź i pomóż w przygotowaniach.

Ale własnie niemam pojecia co z tymi prezentami...co do dań to zrobie coś szałowego bo samam nie przepadam za kuchnia polską i zawsze gotuje nowości:) Myślałam że kupie jej jakiś kosmetyk naturalny jakijś dobrej firmy albo szminkę o neutralnym kolorze:)

Gość wlasnie ze na wigilie bym zrob
ila dania, a bez tej okazji ciasto, dla mnie to jakos bardziej pasuje

ale jak jej dasz jakis prezent, to reszcie tez powinnas bo to przeciez wigilja, no i potem bedzie niepotrzebne glupie ich gadanie, a jak podrzucisz ciasto czy tam cos takiego to sie podziela wszyscy

Kwiaty odpadają... symbolicznie kup... np. figurkę słoni. albo ładny flakon na kwiaty.. ubierz się skromnie ale elegancko...moim zdaniem to podziała..