Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona sukienka2

Jak pomoc kolezance?

Polecane posty

Gość czerwona sukienka2

Witam! Pisze tutaj bo moze wy bedziecie mieli jakies pomysly jak moge pomoc Asi. Do rzeczy: Asia jest 24letnia singielka jak to twierdzi,z przymusu. Miala wczesniej dwoch chlopakow. Pierwszy z nich byl chamem

Gość czerwona sukienka2
Witam! Pisze tutaj bo moze wy bedziecie mieli jakies pomysly jak moge pomoc Asi. Do rzeczy: Asia jest 24letnia singielka jak to twierdzi,z przymusu. Miala wczesniej dwoch chlopakow. Pierwszy z nich byl chamem i prostakiem gral jej na psychice, zdradzil ja zakochana byla wiec przezywala dopoki nie trafil sie drugi: Jak mowila to byla jej wielka milosc, chcieli stworzyc rodzine zamieszkac razem, wszyscy ich uwazali za pare idealna. Po 2 latach zamieszkali razem zaczely sie klotnie i nagle Asia odkryla ze jej ksiaze ja zdradza. Ze lzami w oczach powiedziala DOSC. Pamietam jak plakala mi na ramieniu. Zycie ja zmusilo do wybrania drogi singla. Nie moze zaufac teraz zadnemu mezczyznie po tych wsyzstkich obietnicach, patrzy na facetow podejrzliwie, nie chce sie angazowac. Ostatnio mowila mi ze chce byc z kims stworzyc zwiazek ale jest na takiej ciezkiej granicy. Chce stworzyc normalna szczesliwa rodzine ale z drugiej strony widzi w mezczyznach zdrajce. Mam nadzieje ze rozumiecie w czym rzecz. Bardzo mi jej szkoda, duzo mi z zyciu pomogla :( Przy ostatnim chlopaku zyla a teraz tylko egzystuje stala sie zimna karierowiczka. To przykre. Dawala serce na dloni a oni je potraktowali jak poduszeczke do wbijania szpilek, spaczyli jej psychike. czy moge cos zrobic zeby jej pomoc?