Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joka3

dodatkowe kilogramy w ciąży

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe MAMUSIE. Jestem w 17-ym tygodniu ciąży i już przytyłam prawie 10 kg. To jakaś masakra. Fakt jest taki , że nie jem jak ptaszek, ale napewno nie obżeram się. Wydaje mi się,że mam za mało ruchu. Lubię ruch, ale obecna pogoda wogóle mu nie sprzyja. Jak tak dalej pójdzie to w 40-tym tygodniu ciąży będę wyglądała jak słonica. Jest to moja druga ciąża i przy pierwszej przytyłam jakieś 25 kg. Obiacałam sobie , że przy kolejnym dziecku już nie popełnię tego błędu i co? i jest jeszcze gorzej.Obiecanki cacanki. A jak tam u was mamusie? jak tam wasze kg?Pozdrawiam.

Gość ja przytyłam 10 kg
ja mam na jutro termin porodu i przytyłam do tej pory 10 kg

zazdroszczę Ci tych 10 kg. Możesz mi powiedzieć jak wyglądał twój dzienny jadłospis? ważę się co tydzień i co tydzień jest dużo więcej na wadze. jedyny tydzień w ktorym nie przytyłam to był tydzień spędzony w szpitalu na jedzeniu szpitalnym, a kazdy wie jakie to sa porcje!!!! mam pytanie do wszystkich mam: czy wy na codzień jadacie własnie tyle co dają w szpitalu? jeżeli tak to wychodziłoby na to że ja poprostu jadam za dużo!!!! pozdrawiam.