Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana...

znowu pojawiła się w naszym życiu...

Polecane posty

Gość zalamana...

Mój chłopak miał przyjaciółkę. Jego ,,przyjaciółka” na samym początku stwierdziła, że mnie nienawidzi i nigdy nie polubi bo zabrałam go jej:/. Zaczął dostawać od niej miłosne sms, typu :,,kocham cie” , ,, jestes dla mnie najważniejszy. T się nie liczy”. ( T to jej chłopak), ,, całuje cię namiętnie, chcesz tego?”, ,,uprawiasz z nia sex?!?!”. Do tej pory nie wiem co on jej odpisywał...Twierdził, że pisze ona tak tylko z przyjazni, że to nic nie znaczyło. Ale w takim razie co on jej odpisywał?? Po 4 miesiącach przerwał to. Zakończył tą znajomość, zerwał z nią kontakt. Wybaczyłam, bo go bardzo kochałam… Potem jeszcze nie raz się z nią spotykał..rozmawiał na gg.. To było jakiej 2 lata temu. Miałam wtedy mysli, że zdradził mnie z nią, tak naprawde to nie wiem tego do końca. Czułam się oszukana..te słowa, które być może on jej wysyłał powinny być dla mnie.. Pisał do niej jakies 2 miesiace temu... chciał się spotkać, pogadać, ale ona odmówiła . A teraz, ona się odezwała.. że chce odnowić kontakt. Teraz ona się odezwała i ucieszył się, on chce odnowić z nią kontakt. on nie wie już czego chce, raz chce wolności a raz być ze mną, myśli o wyprowadzce ale nie o zerwaniu… powiedział, że kiedyś zrobiłby wszystko dla mnie, teraz nie mysli o mnie, zrobi wszystko dla siebie. I jak będzie chciał to się z nia spotka i się spotka w nastepny week. . Jestem cały czas okłamywana, ktoś dzwoni po nocy, on mowi, że to kolega a ja wiem, że to ona.. Znowu się pojawiła… Co mam zrobić? Czy to będzie straszne jak kaze mu wybierac? Ja albo ona?

Gość UVA
moim zdaniem nie ma co mu kazać wybierać tylko powinnaś go zostawić niech sobie do niej idzie jak Cię kocha to zechce wrócić i wtedy to Ty będziesz decydowała. Bo jeśli jest mu z Tobą wygodnie to wybierze Ciebie a z nią sie dalej będzie kontaktował więc bez sensu, bo Cie będzie oszukiwał

Mnie dziwi, że w ogóle zastanawiasz się, co masz robić, a najbardziej dziwi mnie to, że jeszcze z nim jesteś. :O Ten człowiek nie szanuje Ciebie ani Twoich uczuć. Ty, starasz się mu za każdym razem wybaczać. Czyżbyś była z nim tylko po to, żeby łatwiej mu było spuścić z krzyża ? :P

Gość gfszgmbjhxxxxxxxxxxxxxxx
ale z niego dupek!!!!!!!!!!!!! marnujesz z nim swoj czas ! pewnie byli kochankami i dalej ich cos ciagnie do siebie................ kopnij go w dupe pierwsza !!!!!!!!!!!!!

Gość sierpniowa panna
Powiedz mu droga wolna i otworz dzrwi.... jesli Ciebie kocha to zostanie albo predzej czy pozniej wroci jesli nie niech idzie w chorere

Dziewczyno ależ ty jestes naiwna!!! Miłość miłoscią,ale gdzie twoja godność,gdzie zdrowy rozsądek? Ja bym mu spokojnie powiedziała,że nie widze żadnych przeszkód aby był wolny,wręczyłabym mu torbę ze spakowanymi wcześniej jego rzeczami,z uśmiechem pocałowala w policzek i powiedziała żegnam. I nawet gdybym później miała wyć z bólu rozstałabym się z nim w jasną cholerę, z uśmiechem na twarzy,nie pokazując jak mi ciężko. Ale to ja bym tak zrobiła-ty jesteś naiwna i nie masz do siebie szacunku sorry!

Gość Marmoladaa
Moim zdaniem nie powinien cie tak traktować! jesteś jego dziewczyną i masz prawo ustalać zasady. Dosadnie mu powiedz że nie masz ochoty żeby to dziewuszysko wtrącało się w wasz zwiazek a nawet żeby z nia pisał ! Tak karz mu wybierać albo rozmowy z tym babskiem bez zasad albo zwiazek z Toba:) POwodzenia!:*