Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodobna do fergie873425

MOJEMU MEZOWI PODOBA SIE FERGIE

Polecane posty

Gość niepodobna do fergie873425

Wczoraj moj M wypil sobie pare piwek i jak juz bylismy w lozku to powiedzial i zebysmy sobie szczerze porozmawiali. Powiedzial mi ze podoba sie mu Fergi z BLACK EYD PEACE bo jest ladna i ma charyzme i to "cos " w sobie . Smialam sie ale przyzam sie ze zrobilo mi sie troche przykro. Jestesmy malzenstwem od roku mamy 5-mies dziecko i jak mysle jestesmy bardzo udanym i szczesliwym malzenstwem. Kurcze nie wiem co o tym myslec, bo mnie do Fergie bardzo daleko zwlaszcza teraz po porodzie :P Wiem ze to glupie moze co pisze ale moze powinnam sie martwic , moze on ma kogos ze wygaduje atkie glupoty.

Gość o siettt
to na całe szczęście ja też nie jestem do niej podobna :)

Gość zielona herbata polecam
no to co ze mu sie podoba wg mnie jest ona ladna kobieta te zdjecie co ktos wstawil jest fatalne... to fakt. mysle ze nie masz czym sie martwic Twoj typ faceta moze byc tez... wysoki umiesniony wysportowany itd itd... ale kochasz swojego meza a on zapewne Ciebie, bo jest z Toba a Ty z nim... :) nawet jesli mu sie ona barzdo podoba to co z tego i tak jej nie zdobedzie gwarantuje Ci :) nie martw sie glowa do gory :)

Gość aż dzisiaj spytam
mojego kto mu się podoba. Pewnie jakaś sportsmenka bo on lubi sport. Ciekawe kto :)

Gość taaa a tobie to sie pewnie
zaden aktor czy piosenkarz nie podoba, bo uwierze:O:P

Gość magda mamamamma
Wiesz, jak tylko się podoba to nie masz sie czym martwić. Gorzej jakby się w niej platonicznie kochał.... Mojemu Meżowi tez się podoba kilka piosenkarek czy aktorek. Oglądam film a on mówi- zobacz jaka ładna dziewczyna, jakie ma fajne włosy, oczy itd. ja komentuje : no rzeczywiście łądna ale zobacz jaki przystojniak jest obok niej :D Powaznie. Wszystko z humorem, bez zazdrości. Wrzuc na luz. :) Tobie tez napewno się podobają inni mężczyźni, nie tylko Mąż :)

Gość to u nas tak
ogladamy jakiś film i mówie zobacz jaka ładna kobieta jakie ma fajne cycki, tyłek, włosy, cere itd a maż "no" jakoś bez entuzjazmu. Już próbowałąm z facetami mówie "zobacz jaki fajny" a on "nie wiem nie znam się" i znów brak entuzjazmu. wolałabym zeby mu się kobiety podobały.

Gość niepodobna do fergie4356
Tylko problem polega na tym ze moj maz to przystojniak jest ; wysoki , brunet, umiesniony , niedawno ktos mu za granica powiedzial ze powinien byc modelem . A jak idziemy przez miasto to nie ma dziewczyny ktora by sie za nim nie ogladnela. A ja jestem naprawde przecietna ...lubie siebie ale mimo wszystko jestem przecietna...

Gość www.tnij.org/bateria2009
Fergie nie jest ładna,to obok Amy Winehouse najbrzydsza kobieta na świecie

my nie rozmawiamy o tym która "gwiazda" mu sie podoba. ale pewnie doda :-) czasem teciowa się mnie pyta jak leci w tv jakis film czy np podoba mi sie marek z "brzyduli", maserak "z tanca z gwiazdami"... :-) bo jej bardzoooo :-)

Gość izusia.87
kazdemu facetowi jakaś się podoba mojemu np.angelina jolie i ania przybylska i dlatego nie pozwalam mu oglądac z nimi filmów haha,za kare:) ale fergie jest brzydka:( ma dziwna twarz

Gość to kazdy tak ma...
moj stara sie nie komentować, bo wie, ze jestem zazdrosna, nawet o panie z tv, ale wiem, że podoba mu się Ania Przybylska i od pewnego czasu Agnieszka Włodarczyk. Kiedy go poznałam w garażu miał plakat, w kompie tapetę i w telefonie zdjęcie Adriany Limy, do dzisiaj twierdzi, że nic jej nie brakuje

Gość ttttamo
poznanski-do urody ci daleko....

Gość krok za krokiem
Nie wiem co ma w sobie ta Fergie,ale mojemu tez sie bardzo podoba...:(

Gość ej a widzialyscie
NIEWYRETUSZOWANE zdjecia Fergie? ona w rzeczywistosci wyglada na 45-50 lat, mnostwo zmarszczek, zniszczona piciem i prochami geba, nic estetycznego, wrecz przeciwnie, wiec glowki do gory :D

Gość etammmmmmm
brzydka jest, powiedz ze Tobie podoba się brat pit, bo chociaz przystojny jest

Gość Otóż dlatego
przcież fergie wygląda jak ordynarna dziwka taka zwykła tirówka. Mój mąż z kolei mówi że wygląda jak lampucera która idzie na tanie disco.

Gość Autorko to coś to
ma wiele kobiet show businessu ale nie fergie!:D. Jest mało delikatna i dosłownie jak tu ktoś napisała ...tirówka

Gość kasinka...
mnie tez sie ona podoba...zazdroszcze jej urody, oryginalnosci i figury...no i glosu, swobody na scenie. Nie jestem bi, ani tym bardziej homo lecz musze przyznac, ze przyciaga wzrok baba jedna :P nie przejmuj sie. Przeciez Tobie tez sie jeden, czy drugi aktor, czy piosenkarz podoba, zwlaszcza gdy sie nimi stylisci zajma, a zawodowy fotograf zadba o kazdy szczegol wizerunku... Ale co z tego? Przeciez dla meza to zadne zagrozenie, tak jak Fergi dla Ciebie :) gorzej gdybys miala taka sasiadke ;) zadbaj o siebie, idz do fryzjera, strzel sobie nowa kiece (co z tego, ze rozmiar wieksza, niz przed ciaza, wazne zeby podkreslala kobiece atuty), zaloz szpilki i pamietaj o usmiechu, a sama zobaczysz, jak to zadziala! :)

Gość tragediaa09
nie dziwie się, że waszym facetom podobają się inne... aktorki, modelki i piosenkarki... skoro wy nie potraficie o siebie zadbać... wiele polek chodzi jak takie szare ćmy, zaniedbane, szare, nudnawe

Gość Poolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
po pierwsze Fergie jest paskudna, po drugie to mój mąz też leci np na Kylie czy Jennifer Lopez, w telefonie ma zdjecie Adriany Limy :) jak zobaczyłam fotke Adriany to mu powiedziałam o dobry masz gust ;) sama uwielbiam Brada Pitta i slinie sie na widok Viggo Mortensena we Włady pierscieni :) jak mozna bytc zazdrosnym o osoby z show bisnesu :) to dziecinne

Gość JUHYGTFRDE
TIROWKA....ALE FACECI MARZA O TAKICH SMIERDZACYCH ,CHORYCH NA AIDS TIROWKACH...W FANTAZJACH EROTYCZNYCH AIDSEM SIE NIE ZARAZISZ:p DURNE TE CHLOPY...ALE CO ZROBIC... DLACZEGO "PANIE DO TOWARZYSTWA"CHOCBY NIE WIEM JAK NAJBARDZIEJ LUKSUSOWE NIE CHODZA W ELEGANCKICH CIUSZKACH?:) TANDETA...TO ICH JARA...A FERGIE COS Z TEJ TANDETY MA... CHOCIAZ LUBIE JA...I POMIMO TEGO,ZE WYGLADA JAKBY JEJ BOKSER PRZYWALIL W TWARZ-PODOBA MI SIE;) LUBIE TAKIE...PYZIE:)