Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona tym wszystkim

Czy oni wszyscy powariowali?!

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem jakieś cztery miesiące. Mam 16 lat. No i wczoraj zapytał się mnie czy chciała bym przeżyć swój pierwszy raz. Ale ponieważ nie jestem na to gotowa. i w najbliższym i zapewne dalszym czasie nie będę gotowa-więc powiedziałam, że nie. Znowu dzisiaj rano moja matka powiedziała, że jak mam jakieś pytania dotyczące seksu to żebym pytała i ona postara się odpowiedzieć. To ją zapewniłam, że mi się nie śpieszy. :Jejciu, czy ludzie na tym świecie myślą tylko o jednym ??:D

No tak myślałam :D

No i podszywy zawitaly :> Jesli nie jestes gotowa to tego nie rob. Jak kocha to poczeka 🖐️

Gość samanta.fox
:D

No mówi, że kocha, ale to tylko facet ...

tylko facet ?!? :> Bo ze jak poruchaczyc mu sie chce to zle ?:-O! Ale sa tez dobre strony tej sytuacji. Przynajmniej miesnie prawej reki sobie wyrobi.

Nie chodziła mi o to, ze źle-tylko, że może mu się w końcu znudzić to, ze odmawiam i mnie zostawi...

jesli bedziesz zwlekala z tym pare lat to pewnie mu sie znudzi bo ile mozna machac reka. Gorzej bedzie jak pociupcia na boku. Tak czy siak jesli nie jestes gotowa - nie rob.

No właśnie-zdrady też się obawiam. Ale tylko dlatego, aby go zatrzymać nie zrobię czegoś wbrew sobie.

Zwykły zbieg okoliczności. A matka jak widać dmucha na zimne ;) W końcu masz chłopaka i sądząc po zachowaniu dzisiejszych nastolatków i obniżającego się progu inicjacji seksualnej, Twoja rodzicielka nie ma złudzeń co do tego, że i Ty niebawem możesz spróbować rozpocząć współżycie. Dobrze, że chce z Tobą o tym rozmawiać, zamiast chować głowę w piasek, jak ma w zwyczaju wiele rodziców :)

Jestem w wygodnej pozycji jesli chodzi o te sprawy wiec z usmiechem na ustach przychodzi mi temat o zdradzie czy o czyms innym :P No dokladnie. Jak mu reka nie wystarczy to see ya! :P Uwazaj tez na proby spijania. Do tego tez sie posuwaja :>

Gość
Autorka jeszcze dzieckiem jest więc chyba dobrze by było żeby poczekała, przynajmniej do pełnoletności. A ten jej chłopak to pewnie też jeszcze dzieciak.

Kalinka-- jak już pisałam ma 19 lat. No przed 18stką to wątpię, żebym zaczęła uprawiać seks. A co do prób spijania to dzięki Szejku-będę uważać:D Chociaż wątpię, żeby się do tego posunął. Mojej mamie nie mam za złe, że chce rozmawiać ze mną na ten temat. Nie wstydzę się tym mówić. Ale jak narazie mi inf. na ten temat nie są potrzebne i dałam jej to do zrozumienia;)

Gość bandzior8989
Jak nie chcesz się bzykać to przynajmniej loda się naucz robić, albo zrób mu konkretną pałę

Tak Zolza, ja zawsze bronilem kolezanek kiedy byly spite :> I wiem ze to dosc czesto sie dzieje :)

Tylko jakby to powiedzieć bandzior-mnie to obrzydza:O

Gość kakafoniaaaaaa
wezze sie za ksiazki, jak ja mialam 16 lat to nawet bym nie myslala o takich postach. co to za chlopak ktory proponuje seks 16latce???? zerwiecie ze soba na bank!

Gość bojabojaboja
Jedyne co słuszne możesz w tej sytuacji - to nie robić absolutnie nic wbrew sobie, wszystko zgodne ze swoimi przekonanami i sumieniem. I nawet jeśli z chłopakiem Ci nie wyjdzie, to nie ma czego żałować, bo nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia. A mama fajnie że pyta, w wielu domach seks jest tematem tabu albo rodzice po prostu nie umieją rozmawiać o tym z dziećmi, więc z tego korzystaj jak możesz. Ja o wszystko pytałam ginekologa jak miałam okazję, bo tak na prawdę to nie miałam nigdy z kim rozmawiać o seksie.