Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrrryytgthyhu8yu

tabletki anty

Polecane posty

Gość frrrryytgthyhu8yu

czesc mam pytanie. Biore tabletki anty novynette to juz moje drugie opakowanie. mam w zwiazku z tymi tabletkami pewne pyatnie. Zazywam je kazdego nia o 22 kiedy w takim razie moge wspolzyc z chlopakiem?? Chodzi mi o to kiedy bede zabezpieczona AHA I ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ze chodzi mi o to kiedy od tej 22 moge wspolzyc tak zeby bylo dobrze

Gość frrrryytgthyhu8yu
prosze o pomoc

Gość jaja sobie robisz chyba
:D

mozesz codziennie we dnie i wnocy tylko nie zapominaj ich zażywac ;)

Gość frrrryytgthyhu8yu
nie no serop pytam bo poprostu nie wiem . nie kazdy jest az tak bardzo doswiadczony a wole zapytac

Gość frrrryytgthyhu8yu
bo gdzies tam przeczytalam ze jak sie wezmie tabletke np o 22 to mozna sie kochac dopiero za 3 godziny i zeschizowalam a ze wolalam to potwierdzic to napisalam

po to sa tabletki anty zebys byla zabezpieczona cały czas jesli jednak opuscisz jedna tabletke to przez nastepne 7 dni musisz uzywac dodatkowego zabezpieczenia...tabletki działaja takze w czasie przerwy 7 dniowej(tej na krwawenie)pod warunkem ze 8 dnia wezmiesz nastepne opakowanie ;)

Gość jaja sobie robisz chyba
To najpierw przeczytaj uważnie ulotkę, to taka kartka poskładana w opakowaniu z tabletkami :o Jeśli tam nie jest napisane że trzeba czekać, to nie musisz czekać. :o

Gość tyuiopkjhgfxcvbnkjhr
dziewczyny mają rację szalej o każdej porze tylko nie zapominaj o braniu ich w miarę na czas, bo jak zapomnisz chociaż jednej MOŻE być lipa

wezmiesz tabletke z nastepnego opakowania miało byc bo mi zaraz tu napisza ze ci kazałam cała paczke brac ;)

Gość frrrryytgthyhu8yu
wiem ostatnio mialam tylko opoznienie bo zamiast o 22 wzielam o polnocy ale 12 godzin nie uplynelo wiec a na ulotce pisze ze ochrona nie zostala zmniejszona a co do uotki to jesli chodzi o novynette nie pisze wlasnie nic o tym od kiedy dzialaja bo cytalkam ta ulotke chyba z 20 razy