Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z małymi cyckami

TABLETKI POWIĘKSZAJĄCE BIUST

Polecane posty

słyszałyście o czymś takim?? Na allegro niby sprzedają się jak świeże bułeczki. Co o tym myślicie? Jeśli ktoś miał do czynienia z czymś takim to proszę o wypowiedzi na temat działania. Nie mam na myśli żadnych konkretnych. Czekam na posty.

przepraszam przez przypadek założyłam 2 razy ten sam topik

dobrze dobrany stanik spowoduje ze będziesz miała większy ładniejszy biust. tabletki na cycki sa do dupy:O

no właśnie dobrze dobrany stanik to mam ale jak się rozbieram przed facetem to normalnie się wstydzę:( On twierdzi że są super ale ja mam straszne kompleksy na ich punkcie:( stosowałaś może takie tabsy?

tak i nic sie nie zmieniło. jaki masz rozmiar?

mam 70 A a najgorsze jest to że jestem gruszką i jestem strasznie nieproporcjonalna w biuście mam 82 cm a w biodrach 95:( masakra:(

Gość plonnik
no wlasnie, esze sie ze jest ten temat. Tez chcialam kupic te tabletki ale wlasnie boje sie ze moga byc gowniane. Ja mam 75 B

wielkość mózgu nie ma nic do inteligencji jeśli o to Ci chodzi mądralo!

coś mi się wydaje,że macie za małe miseczki i za duże obwody. kiedys myslałam że mój rozmiar to 80D bzdura. dobrze dobrany biustonosz dla mnie to 65F!!!!. Kiedy zaczęłam nosic dobrze dobrany stanik i odpowiednio go zakładać( przesuwać cycki z pleców) mój biust stał się naprawdę ładniejszy.

Gość baskant
Czekaj, 70A? znaczy, przy tych 82 cm w biuście masz pod biustem ok. 75 cm (jak się zmierzysz dobrze zaciskając miarkę)? A koleżanka z 75B ma pod biustem 80 cm i 90 w biuście?

ja jak się zmierzę pod biustem to mam 70cm

no więc jak jest z tym rozmiarem??

ej no................. co z tym rozmiarem??

ostatnio tez sie naczytałam o tabletkach mających za zadanie powiększanie biustów... zdania są podzielone... niektore dziewczyny są zadowolone bo coś tam zaczęło nabrzmiewać i pojawił się ból w piersiach jak przed okresem a znów inne żałują kasy i trucia sie chemikaliami.... i kogo tu sluchać? Ja zastanawialam się nad tymi: http://www.intymnosc.pl/product_info.php?cPath=71&products_id=710 ale jesli zastanawiam sie czy warto ryzykowac wydajac taka kase...?

Hej, Z tym rozmiarem to jest tak, że jak masz pod biustem ok. 70 cm (zmierzone ciasno, na wYdechu) a w biuście 82 (zmierzone swobodnie) to lepszym rozmiarem mogłoby być dla Ciebie 65C (30C w rozmiarówce brytyjskiej), a nawet 65D (30D) w stanikach małomiskowych. Tu zobacz dziewczyny o podobnych do Twoich wymiarach w takich właśnie rozmiarach staników: http://stanikomania.blox.pl/2008/01/Biust-szesnasty-czyli-70A-zrewidowane.html http://balkonetka.pl/katalog/bra/elle-macpherson-intimates-2 http://balkonetka.pl/katalog/bra/freya-eva-2 Jeśli 70A to w stanikach ściśliwych, typu Ewa Michalak (http://www.ewa-michalak.pl/, ale polecam skorzystać z kalkulatora na stronie bo to specyficzna marka), niektóre modele Mileny czy model Opium marki Pour Moi. Powszechnie dostępne staniki sieciówkowe czy Triumphy mają bardzo rozciągliwe obwody i obwód 70 nie ma szans trzymać się na dziewczynie mającej pod biustem mniej niż 75 cm (a ja bym raczej obstawiała 80 cm...)

best bra dziękuję za wskazówki ale takie rozmiary chyba trudno dostać?? właśnie się zmierzyłam i dokładnie mam na wydechu pod biustem 68 a w biuście 84. Bardzo mnie zaskoczyłaś tymi rozmiarami. Kasia -no tanie nie są ;( a gdzie czytałaś te opinie? i co kupujesz? jaki masz rozmiar?

kasia przejrzałam tę stronkę z tabletkami i teraz ja też się nad nimi zastanawiam. Jak będę zamawiała to te 3 opakowania bo myślę że 1 nie ma sensu a więcej też nie bo nie wiem czy to działa:O sama nie wiem co robić. i jeszcze jedno....nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale ja mam już dziecko. 3letnią córeczkę i to po ciąży i tylko 2 tygodniowym karmieniu tak pomniejszył mi się biust tzn o 1 pełny rozmiar.Bo kiedyś miałam takie konkretne B . Gdybym była pewna że nie chce mieć więcej dzieci to zastanawiałabym się nad operacją ale być może postaramy się z mężem o jeszcze jedno dlatego na razie operacja odpada.

cooooo....? mi wyszło w rozmiarówce polskiej że mam 60F a gdzie jak mam kupić taki stanik? nie spotkałam się jeszcze w Polsce z takim małym obwodem pod biustem.

dobra dzisiaj już znikam. Zaglądnę tu jutro może ktoś coś jeszcze napisze. Kasia zaintrygowały mnie tablety ze strony którą podałaś i nie wiem czy nie zaryzykuję i ich nie zamówię. A ciekawe jak się mają takie środki to antykoncepcji hormonalnej.

ja tez zastanawiam się nad tymi tabletkami... kobieto Ty po dziecku masz taki biuścik a ja jestem ciekawa jak bedzie wygladał mój... chyba całkiem mi zniknie..... :((( zaczynam wpadac w kompleksy..... a propo po dziecku moze az tak skoczyc rozmiar biustu? MAKABRA.... Ja w przyszlosci tez chce miec z 2 dzieci ale boje sie ze biust mi juz calkiem zaniknie.... :((( SZOK.... a slyszałyście kobietki o masowaniu piersi 100-300 razy na jedna pierś codziennie!!! podobno po dlugotrwalych masażach piersi moga zwiekszych swoja objętość... poczytajcie na innych postach na ten temat.... sa dziewczyny ktore nawet po 3 miesiacach masowania zauwazyly roznice.... CIEKAWE... podobno masując piersi pobudza się gruczoły wzrostu i w taki sposob one rosną....

A przeglądałaś linki z mojej sygnaturki (tak, wiem, trochę ich jest ;))? Bo tam jest między innymi taki: http://stanikowamapa.prv.pl/ - w każdym ze sklepów zaznaczonych na tej mapie znajdziesz obwody od 60 i miski do K. Do tego dochodzą sklepy netowe, polskie i brytyjskie, których adresy znajdziesz w odpowiednich wątkach na forach Lobby Biuściastych / Lobby Małobiuściastych. Mała uwaga: jeśli pod biustem nie masz mniej niż 65 cm to nie sięgaj na razie po 60, 65 z odpowiednią miseczką powinno wystarczyć :) A jeśli chcesz poczytać o różnych "terapiach' na powiększenie piersi to znajdź forum "Większe Piersi" - o ile wiem tam dziewczyny testują różne ziółka i inne takie :)

dziękuję best bra!:) Kasia no niestety to co się stało z moim biustem po ciąży to tragedia dlatego boję się co będzie jak będę miała jeszcze jedno dziecko to już biustu w ogóle nie będę miała:( Zaglądałaś na tą stronkę co podała best bra? Ja zaraz popatrzę ale na te tablety chyba się zdecyduję. RAZ KOZIE ŚMIERĆ!

Tak, przeglądałam już wszystkie stronki które tam są.... a z tymi tabletkami to tak juz jest że skoro się samemu nie wypróbuje to nigdy nie wiadomo czy są skuteczne bo jak tu można oprzec się na kogoś opinii skoro one są bardzo różne... Wiadomo też że każdy organizm reaguje inaczej... Sama jestem ciekawa czy cos to daje choć zbytnio nie jestem przekonana do jakis tam "CUD" pigułek czy ziółek. Wydaje mi się że żeby poprawić naturę potrzebna jest tu ingerencja skalpela.... :-/ :-O :(

kasia ja w końcu jeszcze nie zaglądałam na te strony bo nie miałam czasu. Jak uśpię małą to dopiero zaglądnę. No właśnie o to chodzi że chcę się czuć dobrze zawsze a nie tylko w staniku:( a że na razie nie chcę operacji (choć myślę że i tak jest to kwestia czasu) to szukam na dzień dzisiejszy jakiejś alternatywy. Jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji ale chyba zamówię te tablety.

Gość odpuść sobie tabletki
Skąd masz pewność jakie świństwo będziesz łykała? Na jakiej zasadzie w ogóle one mają powiększać biust? Co takiego robią w organizmie, że biust się powiększa? Podobnie jak ty jestem gruszką, mam wymiary 82-65-93 ale nie uważam, że to mnie czyni nieatrakcyjną, zwłaszcza, ze mojemu mężczyźnie się podobam.

ja mam 82/61/95 ja też nie uważam że jestem nieatrakcyjna mężowi się podobam i innym facetom też ale nie o to chodzi. Ja czuję się źle ze sobą to mi przeszkadza mój mały biust i chcę coś z nim zrobić dla siebie a nie dla kogoś innego! Chodzi o że tak powiem pobudzenie gruczołów piersiowych tak jak np. kobiety karmiące piją herbatki mlekopędne mające w składzie zioła lub wyciągi roślinne. Nie mam pewności że takie tablety zadziałają ale jak już wspomniałam szukam alternatywy dla operacji której na razie nie zrobię bo być może zdecydujemy się z mężem na jeszcze jedną dzidzię i nie chcę załóżmy po 3 latach wymieniać implantów.