Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcysia Śliczna

Czy chłopakom przeszkadza, że dziewczyna robiła loda obcemu?

Polecane posty

Gość sorry jak im przeszkadza to
Moim zdaniem przeszłość osoby MA znaczenie. Dla mnie facet, który spał w moim wieku (ok. 25 lat) np. z 5-7-10 osobami nie jest atrakcyjny i nie traktowałabym go poważnie. Po prostu. Poza tym uważam, ze mam prawo wiedzieć o czyjejś seksualnej przeszłości, przynajmniej ze względu na swoje zdrowie. Ale nie pytałabym kogoś, CO konkretnie robił jakimś tam babom:O Przecież to żenada. To forum jest specyficzne. Ale życie tak nie wygląda. Cream siedzi na dupie przed kompem od 3 lat, codziennie żaląc się na forum, zależnie od nastroju. Pytanie tylko, kogo to naprawdę obchodzi i kogo to będzie obchodzić za 10 lat. Moim zdaniem nikt nie wytrzyma z tak zakompleksionym, czepialskim i funkcjonującym na podstawie stereotypów człowiekiem. Ja też się boje życia, nie korzystam. Ale nie twierdze, ze to z powodu jakichś superzasad, których inni nie rozumieją:O Pierdolenie się na prawo i lewo nie jest dla mnie pociągające i mnie nie bawi, zależy mi na czymś innym. Możesz brylować na forum, gdzie 25-letnią dziewicę nazywa się puszczalska, bo macała fiuta chłopakowi, z którym była 2 lata i jeszcze komuś - tak, wcale go tak dobrze nie znała. Tylko zadaj sobie pytanie, Cream, dlaczego tak nie brylujesz gdzie indziej, poza netem...

Gość 68868
tak mozesz tylko sam sobie tlumaczyc. a tak naprawde to Ci sciska. i chcialbys miec dziewczyne i chialbys normalnie w koncu uprawiac sex. i moglbys, jestes w koncu doroslym facetem, a nie siedzisz na kafe i sie zalisz caly czas, jaki Ty samotny a, ze tylko brzydkie Ci podrywaja i, ze jestes za wysoki. nosz kuzwa co za facet z Ciebie ?

Gość jak robila loda bylemu
facetowi, ktorego kochala to przezyc mozna, ale nie jak obcemu. a co do odmawiania sobie - nie kazdy aktualnie moze kogos kochac. a to creama wina, ze dopiero zaczal do klubow i ludzi wychodzic? moze wczesniej nie mial odpowiedniego towarzystwa, a to ze byl samotnikiem, to nie znaczy ze jest bucem

68868 - łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić ja nie bawię się w takie idiotyczne zasady, ale jeśli ktos wygląda jak połączenie rysia z klanu i przejechanego kota to raczej będzie samotny do końca zycia

sorry jak im przeszkadza to ...bo nie mam kiedy :O a zresztą chuj cie to obchodzi :P 68868... teraz sie czepiasz ale to nie wzbudza emocjii u mnie :)

Gość 68868
nie bron go bo nie wiesz jaki jest. mogl chodzi do klubow ale wolal siedziec na kafe. i uwierz, jest bucem;)

Ale nie chodzi o to, z eto jego wina. Jego winą jest chamstwo i agresja, jakie prezentuje w stosunku do innych osób. Najpierw się żali latami, ze nikt go nie chce, że jest za chudy i zbyt wysoki, a potem ocenia osoby, które prowadzą życie, jakie on by chciał prowadzić- są w związkach, potrafią rozmawiać z innymi, cieszyć się sobą, uprawiają seks. No ja rozumiem - mi tez jest przykro czasami, że jestem sama i niedorobiona społecznie. Ale nie okazuję z tego powodu agresji innym osobom. Stąd wnioskuje, ze moja frustracja jest mniejsza;)

Gość do 68868
moze nie mial z kim chodzic? czasem do pewnych rzeczy sie pozniej dorasta

Gość 68868
nie czepiam sie tylko pisze jak Cie widze. nie miales z kim ? no jak mozna nie miec z kim ? kolega, przyjaciel, sasiad, brat, kuzyn ? 22 letni.. wygladasz tak ? mysle ze przesadzasz

Gość do crema
Zmieniasz się Cream. Z zakompleksionego, jęczącego przydupasa w agesywnego, camskiego, zakompleksionego buca. Myślisz, że tak jest lepiej?

a ja creama świetnie rozumiem, bo ile mozna słuchać kolegów ile to oni już dziewczyn mieli a samemu nic naturalne, że wtedy odsuwasz się od grupy i stajesz się samotnikiem

Gość 68868
nie zalujesz bo juz za pozno. na to jest czas. potem imprezy nie sa juz takie fajne

Gość do creama
Jaki hardy :-D Fustracja na poziomie 10.

Gość pomidorexs
cream jestes chudy jak dupa weza i cienki nie tylko w uszach

Gość do creama
22-letni: Nie wiem, w jakim środowisku się obracasz, że koledzy opowiadają o swoich zdobyczach. Czyżbyś miał kolegów z przedszkola? :-D

hmmm Zależy jakich składników użyła:) Jesli np. kremu z borowika, chłopakowi może to zdecydowanie przeszkadzać....

Głupia ta dyskusja. Ja imprezuję twardo, od lat. Imprezy, wyjazdy, picie na umór i zajebista zabawa. Mam normalne powodzenie u facetów, czasami nawet podrywają mnie obcy faceci, zdarzają się znajomi, którzy lepiej mnie poznają i polubią jak kobietę. I dlatego mogę powiedzieć, że jestem dziewicą przez swoje przekonania. Bo miałam 1001 szans, żeby nią nie być, a mimo wszystko jestem. Jeśli ktoś nie miał szansy i potrzeby czegoś ukraść, nie może się chwalić, że nie jest złodziejem - polecam Kanta;) Ale nie powiedziałabym tak o sobie. Po prostu mam zwichnięta psyche, nie mam zaufania do facetów, w ogóle do ludzi, mam trudny charakter, nie chcę się angażować i boję się, że ja się zaangażuję, poddam komuś, a on mnie wykorzysta i zostawi. I tyle.

Gość do creama
Thanks. Wydajesz się łatwy, niesamowite, że jeszcze żadna Cię nie miała :-D

Gość 68868
yyy nie jedzcie po nim. to jego sprawa. aczkowliek uwazam ze traci czas

Gość 68868
tym, ze Cie jada czy ze tracisz czas?

Gość 68868 ktos sie podszyl i zalo
zyl haslo tym ze Cie obrazaja- tak tym ze tracisz czas- niekoniecznie, to Twoja sprawa