Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcysia Śliczna

Czy chłopakom przeszkadza, że dziewczyna robiła loda obcemu?

Polecane posty

Gość do sorry jak im przeszkadz
jak macalas gole fiuty 2 kolesiom to zadna z ciebie dziewica

hahaha nie no, rozwala mnie ta wasza pokrętna logika. coraz bardziej sie przekonuje, jakimi hipokrytami są mężczyźni.

Gość sorry jak im przeszkadza to
no tak, wiem, że kurwa ze mnie, ale ty na pewno tez nie jesteś lepszy, więc nie pierdol:classic_cool:

Gość niektorzy nie robili minetek
obcym dziewczynom, wiec nic dziwnego, ze wymagaja, zeby laska nie robila loda obcemu

Gość 8787787
autorko.. Ty sie przyznaals ze robilas loda obcemu ???? kurwa co wy guupki piszecie. wielce kurwa mezczyzni z zasadami:O:o to wy tez nie liczcie na dziewczyne skoro lizecie cipe wczesniej dizewczynom, jak po tym mozecie starowac do drugiej ? :o buraki

Gość sorry jak im przeszkadza to
Powiem więcej - od dziecka jestem kurwa, bo macałam też swoją gołą cipę. I co ty na to?:)

Gość 68868
a kto kurwa powiedzial ze oko za oko ? robila to robila? nic wam do intymnych spraw dziewczyn. zakochujecxie sie.. chcecie z nia byc to badzcie nie to nie ale nie wtykajcie nosa w nieswoje sprawy

Gość 68868
bo... tak trzeba

Gość do 8787787
niektorzy faceci sa porzadni i nie chce dziewczyn, ktore robily loda obcemu sorry jak im przeszkadza to jak macalas gole penisy swoim chlopakow to rozumiem, a jak to byli obcy kolesie to jestes puszczalska

Gość 68868
slucham ?? a wyobrazasz sobie jak ktos Ci grzebie w twojej przeszlosci ? chcialbys zeby ktos wpychal nos w nieswoje sprawy ? w twoje intymne zycie ? o niee, ja sobie tego nie wyobrazam. to jest osobista indywidualna sprawa kazdego czlowieka i nie ma obowiazku sie komus spowiadac z tego

Gość 8787787
ja robilam loda swoim facetom. i gdyby ktorys koles olal mnie tylko dlatego, ze robilam to wczesniej komus innemu to po prostu szok.

Gość 68868
to ze Ty jestes prawiczkiem nie znaczy ze mozesz obrazac osoby, ktore sa aktywne seksualnie, i nie traca czasu na jakies gupie zasady typu.. po slubie, albo czekam na dziewice:O

Gość pomidorexs
jak sie caluje taka wywloke to tak jakby tamtym ciagnac faje

przeraża mnie wasza zaściankowość i poziom waszych wypowiedzi. to że robiłam loda facetowi którego kochałam, ale sie rozstaliśmy, to znaczy że jestem kurwa? dziekuje, nie mam wiecej pytan...

Gość 68868
Ty nie spotkasz nikogo. bo jest bucem i samotnikiem. masz juz swoje lata a dopiero zaczales wychodzic do klubow, do ludzi. na co Ty czlowieku liczysz ? jestes zacofany. uwierz, ze ja tez nie chcialbym spotkac kogos takiego jak Ty. przeciez to kleska

Gość 68868
ja nie mam nic do prawiczkow, ktorzy nie obnosza sie z bezsensownymi zasadami. po co jestes prawiczkiem ? na co to trzymasz ? przeciez sex jest dla ludzi !! na wlasne zyczenie odmawiac sobie przyjemnosci z ukochana kobieta ?? cream to w ogole porazka, i nie ma nic do powiedzenia tylko obraza bo mu zal dupsko scisnal

Gość armadietta
ja zanim poznalam meza bylam z dwoma chlopakami ktorymi robilam loda, mojego meza poznalam potem ale nic nie mowilam.