Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuta

facet w delegacji

Polecane posty

Gość wkuta

Mój facet wyjechał w delegację z koleżanką z pracy. Proszę się nie śmiać :-O Zadzwonił do mnie po południu, że wyjeżdża z miasta, na miejscu będzie przed północą i nie będzie mnie budził, jak dojedzie, a w pociągu będzie głośno i w takim razie odezwie się jutro. nie wzbudziło to moich podejrzeń, bo w końcu dlaczego, dobrze nam się układa i w codziennym życiu i w łóżku, planujemy wspólna przyszłość. Ale teraz wieczorem trochę zatęskniłam za nim napisałam mu jedna eskę, potem druga i nic, głucha cisza. Już powoli zaczynam być wściekła, bez sensu zupełnie. Niby nie powinnam mieć powodów do obaw, laską z którą on pojechał jest wielka, gruba i dopiero co urodziła dziecko, ale... Kto wie... Myślicie, że przesadzam? Powiedzcie, że nie, bo zaraz zacznę mu walizke pakować i za drzwi wystawię :-O

Gość Chopok
grubę są bardzo bzykliwe

Gość wkuta
kurna, no i ja tak myślę, chyba go jednak spakuję

Gość Nariko_kai
autorko, weź porządny rozpęd i pieprz.nij tym swoim durnym łbem w najbliższą ścianę a potem przeczytaj to co napisałaś i się zastanów czy to tylko chwilowa niemoc umysłowa cię dopadła czy masz tak zawsze jeśli to drugie to nawet ci nie współczuję

Gość wkuta
Eh, ja mu ufałam. Dopóki nie wlazłam na kafe :-)

Gość spocony poeta
fraszka pod tytulem: transwestyta ala szed se jasio lasem i bawil kutasem spotkala go ala i w dupsko zruchala