Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martissima888

ŻYCIE Z WŁOCHEM-jego rodzina

Polecane posty

martissima nie zrazaj sie opiniami z tego forum, sama masz swoj rozum i jestes madra dziewczyna, po prostu uwazaj na siebie:)

Gość martissima888
Po prostu denerwuje mnie gdy ktoś od razu wystawia mi opinie puszczalskiej,łatwowiernej polki. Dzieki... i chyba przestane tu zaglądać bo szkoda nerwów... pozdrawiam

Gość katarinawq
nie mam zamiaru rozmawiac z kims takim jak ty... oburzasz sie bo nie uslyszalas tego co chcesz uslyszec, dziecko ty masz 18 lat a ty uprawiasz seksturystyke bo zwiazkiem tego nazwac nie mozna.

Gość katarinawq
takie sa fakty, ze sie puszczasz. szanujaca sie dziewczyna nie jedzie sie pieprzyc do goscia ktorego nie zna

Gość martissima888
Nie masz zamiaru ze mną rozmawiać a jednak wciąż to robisz.Albo olej to forum albo się ujawnij..myślę, że będzie łatwiej. Lepiej byłoby pogadać na osobności.

Gość katarinawq
nie mam zamiaru z toba rozmawiac na osobnosci, forum jest od wyrazania opini czy tego chcesz czy nie...

Gość venetto
Ty znasz KAZDEGO Wlocha i kazdy chcial zaciagnac Cie do lozka??!! Jezeli 8 na 10 osobnikow zachowuje sie w dany sposob, to smialo mozna powiedziec, ze przewazajaca wiekszosc jest taka a taka, i zachowuje sie tak a tak. Wiadomo, ze zawsze sa wyjatki, ale szanse na trafienie na nie sa male. Co do twojej mamy, nie wiem w jakim charakterze byla tam we Wloszech, co robila, z jakimi ludzmi miala kontakt, ale co ona na dobra sprawe moze wiedziec? Jakos trudno mi uwierzyc, ze wyksztalceni Wlosi majacy po 30-40 lat przyjeli do swojego grona dojrzala Polke i jeszcze sie jej zwierzali.

Gość martissima888
Jak opowiem Ci dokładnie co łączy mnie i mojego Włocha... jak to przebiegało itp. to na pewno byś tego nie napisała. Przykro mi że mnie tak oceniasz... nie znasz sytuacji.Nie myśl sobie że na forum opisalam całe swoje życie z Nim.W skrócie opisałam jak to było i od razu myślisz że to całość.

Gość martissima888
Wyrażanie opinii a wyzywanie to dwie różne sprawy.

Gość venetto
Zreszta nie ma co rozmawiac, bo to tak jakby dwie osoby rozmawialy o mentalnosci Kubanczykow, z tym ze jednak by tam mieszkala przez wiele lat i znala ich od podszewki, a druga nigdy tam nie byla i tylko teoretyzowala dodajac co chwila wstawki o stereotypach:D

Gość knsDLm
martissima888 ----- no do kurrwy nedzy !ile razy jeszcze będziesz pisała że wychodzisz z tematu i na odchodne pozdrawiała ? skasuj ten temat w pizzdu i będzie święty spokój bo i tak zrobisz po swojemu i żadne rady i porady nie są ci potrzebne

Gość do venetto
a Ty dokladnie znasz ich? siedzisz im w gaciach czy co? wkurzaja mnie tacy ludzie jak ty to pewnie wszystkie polki sa puste i latwe i tylko kasa sie liczy co? taka mamy opinie w europie!

Gość martissima888
o kurwa... jakie oburzenie.. sorry dopiero sie skapnęłam że tak robie. hahahahaha

Gość katarinawq
dziewczynko zrozum oni sa specjalistami od romantycznych historyjek wiec szkoda mi czasu na twoje opowiadania odpowiedz sobie na pytanie czy dziewczyna jadaca do domu kolesia ktorego nie zna jest dziewczyna szanujaca sie ? moim zdnaiem nie

Gość venetto
No prosze, nie potrafisz podpisac sie swoim nickiem? :D Tak znam ich, wiem dokladnie jak z nimi postepowac, co sie mozna po nich spodziewac, jak mysla, jak postapia w danej sytuacji, bo sa zajebiscie przewidywalni. Jak ci sie cos nie podoba, to nie czytaj:D

Gość katarinawq
"to pewnie wszystkie polki sa puste i latwe i tylko kasa sie liczy co? taka mamy opinie w europie!" wlasnie przez takie osoby jak autorka mamy taka opinie, wystarczy ze facet z zagranicy i juz dupa sprzedana.

venetto, bez komentarza.. pozdrawiam ciebie i twój "zawsze mam rację" charakter;)

Gość martissima888
napisz do mnie na prywatnym i się przedstaw koleżanko to chętnie porozmawiam .... i kurwa nie pierdol że nie chcesz ze mną rozmawiać tylko po prostu boisz się ujawnić kim jesteś bo jak już pisałam najłatwiej pojeżdżać będąc anonimem. skad mnie znasz? i co jeszcze o mnie wiesz? panno wszystkowiedząca ?

co za bzdury piszecie... czyli uwazacie ze polki tylko z polakami, angielki z anglikami itp itd???

Gość venetto
To nie charakter, ale doswiadczenie+bycie realistka+zmysl obserwacji+brak klapek na oczach, ale mimo wszystko dziekuje!:D

Gość martissima888
sun pamiętaj że ja się puszczałam!! bo seks z obcokrajowcem to już nie seks.. to PUSZCZANIE SIĘ.. ale kurde żal :-)

Gość katarinawq
rozmowa z 18 letnim dzieckiem jest w moim mniemaniu zbedna

Gość venetto
A co do Polek, to oczywiscie, ze nie wszystkie sa latwe i puszczalskie, ale niestety takich nie brakuje. Ile razy bylo mi wstyd za moje rodaczki, to nie zlicze:O Polki(nie wszystkie!) mysla, ze jak przekraczaja granice Polski to moga zachowywac sie jak latwe dupodajki, bo przeciez nie sa u siebie:O

"odpowiedz sobie na pytanie czy dziewczyna jadaca do domu kolesia ktorego nie zna jest dziewczyna szanujaca sie ? moim zdnaiem nie" czyli ile trzeba znac kolesia, zeby poznac jego rodzine?? rok? dwa? polaka tez? bo ja bym dobrze myslala o mezczyznie ktory chce mnie przedstawic rodzinie, ale co tam, w koncu tylko wciąz wtracam glupie "gadki o stereotypach":)

Gość katarinawq
sun co ty nazywasz zwiazkiem ? odwiedziny dwa razy w roku ? no prosze cie...

Gość venetto
czyli ile trzeba znac kolesia, zeby poznac jego rodzine?? No tak, przeciez jechanie do goscia, ktorego poznalo sie na wakacjach jest mega madre i odpowiedzialne:D

Gość zgodzę
się z venetto Mieszkałam dośc długi czas we włoszech jestem młodą osobą 25 letnia Włosi do wiernych nie należą i nie jest to żaden stereotyp. Dziwi ci się że tak ufasz temu swojemu. Ciężko jest poznać kogoś na kilku spotkaniach nawet jeśli jest twojej narodowości a co dopiero rozmawiając w trzecim języku.

Gość italiana chikka
He he. Temat dla mnie. Zalety wlocha: pieknie mowi, piekne i drogie prezenty daje,kocha do smierci, Uwielbia domowe zacisze, wszystkie twoje ciotki wojkowie i kolezanki to dla niego amici i bedzie ich wielbil tak jak ciebie.Kocha swoje dzieci-wszystkie (te z poprzednich zwiazkow tez) A wady wlocha: erotoman straszny, serce ma wielkie nietylko dla zony, w domu ma byc pozadek i obiad na stole. Kupi sukienke-na wyprzedarzy albo po to bys przed jego kolegami dobrze wygladala. Raczej sie nie rozwiedzie, a jesli juz to z wielkim dymem i swoim wielkim temperamentem! Niezrozumie twojego przywiazania do Wielkanocy-u nich inaczej sie obchodzi. Nierob na wigilie bigosu-bo zapyta- che cosa?!?! I niebedzie mu smakowac. Wad jest wiecej niz zalet. Zalezy kto co lubi... Jesli znasz wloski i wiesz ze jakby co bez niego sobie poradzisz pakuj sie i jedz. Ja bym sie nie zastanawiala. A najlepiej zarecz sie z nim w PL przy calej twojej rodzinie- wtedy w Itali cie nie zostawi. POWODZENIA!!!

Gość martissima888
Podstawy języka mam a teraz ide na kurs więc będę jechała ze znajomością języka.Jakby było źle to wracam do domu - mam do kogo. Dzięki :-)

fakt, nie doczytalam, ze widziala sie z nim 2 razy, moj blad. myslalam, ze przez rok sa w zwiazku, a oni rok utrzymywali kontakt.to zmienia postac rzeczy, ale wyjechac i poznac jego rodzine i tak zawsze moze. natomiast jesli chodzi o zwiazek- powinni pomieszkac dluzej razem, w polsce lub tam, po prostu zyc razem zeby sie przekonac . wiadomo. venetto- charakter "zawsze mam racje" nie jest zaletą, wiec nie dziekuj;)