Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka z Gdańska

Umowa na internet - POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Ewka z Gdańska

Podpisałam umowę z Multimedia SA na Internet 1MB/s i teraz zobaczyłam, że w mieście jest 4x szybszy za tą samą cenę. Czy przed wejściem umowy w życie płace jakaś karę?Umowa zaczyna się 1 grudnia. Pomóżcie!:)

Gość Ewka z Gdańska
Proszę o pomoc

Gość Ewka z Gdańska
Tylko ja jeszcze nawet nie mam tego internetu.Dziwne dla mnie by było gdybym musiała płacić za coś czego tak naprawdę jeszcze nie mam. Ktoś wie gdzie znajdę ewentualną kwotę kary ?

Gość llpp
Z choinki sie urwalas?? Podpisalam umowe i jest ona wazna. Mozesz ja rozwiazac, ale bedziesz musiala zaplacic kare wedlug umowy:D

Gość llpp
*podpisalas Czytalas w ogole te umowe? Ludzie, jak mozna byc takim bezmyslnym. Kara za rozwiazanie jest zazwyczaj na tyle wysoka, ze nie oplaca sie jej rozwiazywac:D

Gość gfhfh
w ciagu 10 dni od podpisania umowy można ją rozwiazać bez żadnyych konsekwencji

Gość dzadzudzi
te 10 dni dotyczy tylko umow zawieranych poza lokalem przedstebiorstwa, czyli np u ciebie w domu (mozna zamowic wizyte przedstawiciela handlowego) albo umowa zamowiona poczta/kurierem. jesli podpisalas umowe w salonie firmy to mozesz ja tylko rozwiazac z zachowaniem okresu wypowiedzenia (standardowo okres rozliczeniowy, w ktorym wypowiedzenie bylo dokonane + 1 caly pelny okres rozliczeniowy, ale moze byc inaczej) i zaplata oplaty wyrownawczej. radze czytac co sie podpisuje. zapewniam cie, ze nie oplaca ci sie rozwiazywac umowy, bo bedzie cie to drozej kosztowalo, niz przetrwanie tych kilku m-cy nawet po wyzszej cenie abonamentu. a na przyszlosc radze czytac co sie podpisuje!!!