Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Nie ogarniam facetów...

Polecane posty

Poznaliśmy się przez neta. Na początku mnóstwo czasu przegadaliśmy na gg, w końcu się spotkaliśmy. Było spoko. Potem on trochę jakby zaczął mnie olewać... Nie bywał na gadu, nie pisał, nie dzwonił... Czasem tylko gadaliśmy chwilę, ale dużo mniej niż wcześniej. Drugi raz spotkaliśmy się 2 tygodnie po pierwszym spotkaniu. Było fajnie, miałam wrażenie, że może coś... A potem znowu ta sama akcja - zlewka. Nie jestem naiwniarą, nie robię sobie niepotrzebnie nadziei, wiem, że jak facet się nie odzywa, to trzeba sobie odpuścić i nie wkręcać nic. I tak zrobiłam - odpuściłam. Przestałam się odzywać, stwierdziłam, że trzeba to olać, chociaż szkoda mi było. Po czym on w zeszły piątek pisze mi smsa, żeby się w sobotę spotkać na imprezie... Miałam już plany, więc odmówiłam. Jeszcze coś tam mnie namawiał, ale w końcu napisał, że w takim razie innym razem. No i od soboty znowu olewka, znowu nie ma czasu. To jak ma mnie gdzieś, to po co proponuje spotkanie?? Czy jakiś facet może mi napisać, o co Wam kurde chodzi??

Gość iga277
wlasnie tak zachowuja sie niektórzy faceci to chyba jest taki typ faceta ktoremu gdy sie nudzi pisze do dziewczyny, gdyz wie ze zawsze mu ulegnie ... To ejst tylko moje zdanie

No niby tak. Ale po pierwsze to mu nie uległam. A po drugie wygląda i sprawia wrażenie porządnego...

Gość iga277
w sesie uległa ze jak przykładowo zadzwoni i powie spotkajmy sie to Ty zawsze sie zgodzisz a gdy Ty piszesz do niego to odpisuje ci po jakims dlugim uplyie czasu albo w ogóle

A przeczytałaś, co napisałam?? Widzieliśmy się dopiero 2 razy. W przeciągu 2 tygodni. Za 3 odmówiłam, bo miałam inne plany. Czy z tego można wywnioskować, że jestem na każde zawołanie?? No raczej nie za bardzo...

Gość zrób mu loda
i nie marudź

Gość iga277
aha no to przepraszam nie dokladnie przeczytalam to nie wiem o co mu chodzi...

Gość ytryrtyrtyrtyr
rtytr

Może po kilku dniach ktoś jeszcze ma coś ciekawego do dodania??

Pomimo, że odbieram tą odpowiedź jako żart, to w tym momencie może to być najbardziej prawdopodobna opcja ;)