Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka.

jestem naiwna

Polecane posty

Gość Mertoro
Gdy koleś nie będzie miał innej laski do bzykanka, to przypomni sobie, że ma jeszcze jeden numer do fajnej laski.:)

Gość tyyu6u6
no i zadzwonil i spytal czy bedziemy sie mogli spotkac kiedys tam, pogadalismy chwilke i tyle, pozniej przypadkiem spotkalismy sie na dyskotece i zaczelo sie :D ale moj numer mial od kolegi juz wlasnie ponad miesiac

Gość anka skakanka.
z tego co slyszalam nie jest taki. wrecz przeciwnie- jest niesmialy. aaaaa taaaammm, to mi dało tylko dowód jak łatwo potrafie uwierzyc w cos co jest tak nieosiagalne dla mnie.

Gość anka skakanka.
tyuuuuu chodzi o to ze kolezanka sama mu napisala ten nr :(

Gość tyyu6u6
dziewczyno nie przezywaj, przeciezn on moze sie wstydzic. przeciez to normalne, ze moze miec obawe. moj akurat jest smialy i otwarty a patzr ile czekal. moze on tez nie ma narazie czasu i musi nabrac odwagi. poczekaj. moze akurat sie spotkacie znowu i samo wyjdzie. z reszta przeciez on nie wie ze Ty czekasz, ze ma Twoj numer. moze czeka na jakis odpwoiedni moment

Gość tyyu6u6
hmm ja w sumie nie pamietam czy on chcial od swojego kolegi, ktorego znalam numer. wiem ze on zawsze pytal czy mu dac a ja ze nie i w koncu po pijaku powiedzilam, ze moze mu dac, i na poczatku czekalam a potem juz calkiem o nim zapomnialam. ja nawet nie myslalam ani o nim ani o tym i patzr zadzwonil, i dlaej to olewalam, dopiero jak sie spotkalismy i go zobaczylam to oniemialam, boskiiii

Gość anka skakanka.
tyyyuuuu ile masz lat?

Gość tyyu6u6
22

Gość anka skakanka.
a ile mialas lat wtedy?

Gość tyyu6u6
dokladnie to 20

Gość anka skakanka.
teraz mam 22 lata. nie mysle o tym powaznie (nie planuje od razu czegos powaznego). nie mysle: chce miec chlopaka bo wszyscy maja nie mysle: chce miec chlopaka bo sie boje zostac stara panna po prostu fajnie byloby "liznac" troche z tej dziedziny bo jestem po tyłach. to wszystko.

Gość tyyu6u6
najwazniejsze jest to, zeby za cholere nie szukala na sile. to samo przyjdzie. nie ma nic gorszego niz to jak kobiety szukaja na sile. poczkeja, pojawi sie, jak nie on to ktos inny

Gość anka skakanka.
ale ja nie szukam na sile.wiem o tym ze jak sie szuka na sile to dupa blada. po prostu nie szukam. a mimo to czuje wewnetzrny głód- tak jak z reklamy :) tylko moj nie jest zolty a zaielony:)

Gość tyyu6u6
hehehe. czekaj. i badzrozsadna inaczej mozesz pomylic zakochanie z zauroczeniem i mozesz trafic na prawdziwego dupka, tylko dlatego, ze bardzo chcialas kogo. powodzenia ide spac papa