Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka.

jestem naiwna

Polecane posty

Gość anka skakanka.

poznalismy sie w pubie. nastepnego dnia kolezanka dala jemu moj nr, podziekowal i powiedzial ze fajna ze mnie dziewczyna. nie zadzwonił ;/ ludzilam sie ze zadzwoni albo napisze. jestem naiwna.

Gość anka skakanka.
a czy to ma jakies znaczenie?

tak, ma. myśle że jesteś bardzo młoda i nie masz jeszcze doświadczenia z męzczyznami. i nie potrzebnie sie przejmujesz. czasem tak bywa i nie warto dociekac przyczyny.

Gość anka skakanka.
nie jestem juz taka mloda ;/ no ale gdyby powiedzial ze "jest fajna ale nie w moim typie" albo powiedzial prosto z mostu ze nie jest zainteresowany. a tak to dupa bo gosc wydawal sie fajny.

Gość anka skakanka.
moze przesadzam- kolezanka tez mi tak mowi, ale serio jestem "spragniona: bycia z kims. wiec spotykajac fajnego chlopaka- czemu nie...ale jesli on nie dzwoni i nie pisze juz nic po tygodniu- czas spojrzec prawdzie w oczy.

Gość bo trzeba było mu
loda zrobić, to by zapamiętał

mowie ci że nie warto :) ale dala mu czy sam prosil o ten numer? różnie bywa. jak byłam sporo młodsza to jeden chłopak przez kilka osob załatwial moj numer, pozniej zagadał do mnie, razem bawilismy sie na imprezie, odprowadzil mnie do domu i powiedzial ze mam moj numer i ze sie odezwie. no i sie nie odezwał, nawet czesc nie mowil jak sie mijalismy i nie staralam sie zrozumiec dlaczego, faceci czasem tak robia. czasami dlatego ze głupio jest nie wziac numeru, albo pierwsze wrażenie mija i rezygnują z zabiegania o daną osobe, a może poznał kogoś w miedzyczasie. faceci nie sa zbytnio szczerzy z reguły. wobec swoich parnterek a co dopiero wobec obcej dziewczyny. nie łudz sie ze facet ci powie ze nie jestes w jego typie (no chyba ze to jakis casanova). wolą robić uniki, niz byc szczerymi.

Gość anka skakanka.
jestem glupia i stara i naiwna. dziwne, myslalam naiwna ze cos z tego wyjdzie w koncu. przykro mi i tyle. niby "nie oczekuje" a na tel co chwile spogladam.

Gość trzeba bylo opierdolic
mu pale na miejscu i to na wyjsciowo.Wtedy by zadzwonil.

Gość anka skakanka.
ona do niego napisala mowia ze fajnie sie dowgadywalismy i napisala moj nr (za co i tak dosta;la ochrzan). on do niej zadzwonil i podziekowal za ten nr to w sumie wsyztsko. wiec mysle gdyby mial zadzwonic to by juz dawno to zrobi a tu prawei tydzien mija i nic.

Gość anka skakanka.
nie jestem typem dziewczyny ktora to robi na 1 spotkaniu co nie znaczy ze jestem jakas cnotka bo lubie to i owo.

Gość no jak Twoja koleżanka mu wcis
ka Twój nr to czego oczekujesz?

Gość anka skakanka.
w sumie racja. nie powinnam niczego oczekiwac.

Gość anka skakanka.
ale jestem "głodna bycia z kims"... nie poradze nic na to :(

facetów to odstrasza więc uważaj ;) wiem co czujesz, też długo byłam sama, ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc :) jak dasz facetowi do zrozumienia na pierwszej randce ze liczysz na cos wiecej to moze sie przestraszyc (to taka rada na przyszłość ;))

normalna kobieca potrzeba ofiarowania komus swojej milosci, nie widze w tym nic naiwnego.

Gość anka skakanka.
DEPECHE- płakac mi sie chce na to co napisał(a)eś :( ale nie sadze ze daje jakos to do zrozumienia- chyba odwrotnie; moga dojsc do wniosku ze nie jestem zainteresowana chyba.

Gość faceci zwykle nie lubia
desperacji

Gość anka skakanka.
nie jestem zdesperowana! tylko czuje wewnetrzny głod bycia z kims. ale nie daje tego do zrozumienia zewnetrznie.

Gość anka skakanka.
rób co chcesz- niech ktos przynajmniej bedzie szczescliwy sam ze soba.

Gość ale to wlasnie jest desperacja

Gość anka skakanka.
co jest desperacja??? to ze chciałabym byc z kims? bo byłoby mi lepiej?

Rozumiem, że odczuwasz tą potrzebę bycia z kimś...ale faktycznie, jeśli to że gdzieś tam poznany facet do Ciebie nie zadzwonił tak Cię załamało, to trąci to desperacją. Tym bardziej, że nie wziął od Ciebie numeru, że nic Ci nie obiecywał itp.

Gość anka skakanka.
ale mnie to nie zalamalo. tylko jest mi troche przykro.

Gość anka skakanka.
chodzi o to ze jedna sprawa to to ze ten chlopak nie dzwoni- w sumie to mi lotto, choc jest mi troche przykro. ale co innego ze chcialabym z kims byc i czuje to co czuje.

Gość tyyu6u6
do mnie zadzwonil dopiero po 1.30 miesiaca. poczekaj, odezwie sie. do mnie sie tak pozno odezwal

Gość anka skakanka.
i co dalej?;)