Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila209

czy to ja przesadzam?

Polecane posty

Gość mila209

Mój narzeczony, z którym mieszkam ma bardzo dobry kontakt ze swoimi rodzicami, a objawia to sie w ten sposób, że dzwoni do nich codziennie i gada z godzinę, półtorej. Kiedy sie o to wkurzam, śmieje sie ze mnie, że niby dlaczego przeszkadza mi, że sobie z rodzicami rozmawia. Podobnie jest z odwiedzaniem ich. Najchętniej jeździlby do nich 2-3 razy w tygodniu (mieszkaja w innym mieście - 20 km od nas). Dzisiaj właśnie do nich pojechał, żeby zamontować im antene. Miał pojechać po południu, ale żeby nie jechać w korkach pojechał o 13. O 21 zadzwonił i powiedział że wróci jutro rano, bo nie chce wracać po nocy. Wściekłam się, powiedziałam że mi się to nie podoba i odłożyłam słuchawkę. Potem mu jeszcze napisałam smsa że może zostać sobie jescze kilka dni bo go wcale nie potrzebuje. I tak siedze z moją córusią (4ms) i sobie popłakuje i jeszcze bardziej sie wkurzam, bo to ja cierpię, a on ma nas w nosie...

Gość Anq25
Zadzwon teraz i powiedz ze musi przyjechac bo ty wychodzisz i nie ma kto z dzieckiem zostac a przeciez to tez jego dziecko...i trzasnij słuchawka...i nie odbieraj...zaraz sie pojawi...a jak sie pojawi i zacznie wrzeszczec i pytac co wyprawiasz...powiedz ze nabralas strasznej ochoty zobaczyc sie ze swoja rodzina...i musisz jechac wlasnie teraz... A w ogole to nie wiedzialas wczesniej ze to taki idiota? Na cholere sei zwiazalas z takim gosciem...baby sa naiwne....

Gość Anq25
jak kurwa histeryczka jak facet smiga ciagle do mamusi i nie wraca na noc do chaty a ja z niemowlakiem zostawia....ja rozumeim jakby jechal 100km i to raz na miesiac i by zostal....ale 20km to jest kawaleczek!

Gość Evi1985
tez bym sie wkurzala, od kiedy antene zaklada sie 8 godzin (13 - 21)? Poza tym 20 km mozna przejechac w 20 minut, wiec mogl wrocic, nie przesadzasz kolezanko, powienien wrocic do ciebie i do coreczki, ale beedzie dobrze, faceci tacy po prostu sa i trzeba im to wybaczyc, pozdrawiam:)

Gość ja i co z tego
i co ze histeryczka. facet chyba nie zauważa że sam już ma rodzine i ta nowa rodzina go teraz potrzebuje... też by było mi smutno :( gdyby mój facet tak mnie traktował. "Ja sobie pojade do rodziców a ty siedz z bachorem" :o

ok..to ze nie wrocil ale miec waty ze coedziennie rozmawia z rodzicami:o albo ze ma z nimi dobry kontaktt> azl dupe autorce sciska? niech swoje kontakty z rodzina poprawi autorka nie ma wlasnego zycia zeby o takie pierdoły wrzesczesc? wams ie naprawde wydaje ze gadaniem i wrzaskami zmienicie faceta?

Gość ja i co z tego
Anq25 dobrze ci radzi zrób to samo. Zacznij się zachowywać jak on. Może zrozumie........

Gość ja i co z tego
pain au chocolat - daj sobie na luz z twoimi kolejnymi mądrościami z dupy wziętymi...

dobra to juz nic nie mowie bo mnie zaraz zjecie ...tak jak swoich facetów pewnie hahahahahah :classic_cool: 🖐️ a taks woja droga to spuszczanie swoich facetów ze smyczy chociaz na noc? czy nie zeby przypadkiem do mamusi nie pobiegl:classic_cool:?

Gość Anq25
pain au chocolat czy ty lubisz jak ktos cie traktuje jak smiecia? Po pierwsze sa pewne granice...o czym moze gadac stary facet z rodzicami przez 1,5 godziny dziennie i jeszcze do nich jezdzic i siedziec tyle godzin? A poza tym ja bym na miejscu dziewczyny wjechala mu na psychikę...i powiedziala: słuchaj Ty ciągle jezdzisz do rodziców, dzwonisz do nich i gadasz godzinami...i widać są wspanialymi rodzicami skoro tak ich uwilbiasz i masz z nimi takie bliskie relacje....szkoda ze twoje dziecko nie ma takiego ojca jakim jest Twoj...Mysle ze twoje dziecko nie byloby szczesliwe gdyby wiedzialo, że tata nie ma dla niego czasu i spedza noce poza domem....i choc twoi rodzice sa bardzo dobrymi rodzicami...niestety nie przekazali ci tej umiejętniosci....ani tez jak szanowac kobiete i sprawic by byla z toba szczesliwa...

23:19 [zgłoś do usunięcia] Anq25 pain au chocolat czy ty lubisz jak ktos cie traktuje jak smiecia? hohoho zaraz sie dowiemy ze autorka jest maltretowana hahahaha :classic_cool: to jaka jest naprawde sytuacja i jak autorka jest faktycznie traktowana moznaby sie bylo dowiedziec po uslyszeniu realcjiz obu stron... a nie ze strony tylko jednej.....i to jeszcze mocno przerysowane znajac kobiety....

Gość ON JEST JAKIS DZIWNNY
TO NIE JEST NORMALNE TAK W KOŁO Z RODZICAMI SIEDZIEĆ JEŚLI MA SIĘ WŁASNĄ RODZINKĘ ZADZWOŃ I POWIEDZ, ŻE CÓRKA GO POTRZEBUJE!!! ALBO JEŚLI UWAŻASZ, ŻE DZIŚ JUŻ SOBIE DASZ Z TYM SPOKÓJ, TO JUTRO ALBO W NAJBLIŻSZYM CZASIE TY SIĘ WY BIEŻ DO RODZICÓW I NIECH ON Z MAŁĄ ZOSTANIE TAK KILKA DNI( NP NIEDZIEL JEŚLI PRACUJE WTEDY TY ODPOCZNIESZ SOBIE PSYCHICZNIE OD OPIEKI NAD DZIDZIUSIEM(MAŁE DZIECI STRASZNIE MECZĄ) jeśli KARMISZ ZOSTAW POKARM W BUTELCE PRZEZ TYDZIEŃ TO UDA CI SIĘ ŚCIĄGNĄĆ WYSTARCZAJĄCĄ ILOŚĆ NA TE KILKA GODZIN! NIECH ON ZOBACZY JAK TO FAJNIE JEST SIEDZIEĆ SAMEMU I TYLKO DZIECKIEM SIĘ OPIEKOWAĆ

Gość mila209
kurcze, nie moge pisać bo mi maleństwo co chwile płacze, chyba boli ją brzuszek... Ponieważ ja nie czuje potrzeby dzielenia sie wszystkim z rodzicami, jego zachowanie wydaje mi sie nienormalne i widze, że wy tez tak uważacie... A już nocowanie u rodziców... to chyba lekka przesada...

Gość mila209
haha, a teraz najlepsze: kurier nie dostarczył anteny i on i tak nie miał co montowac! wrocił dzis rano...

haha, a teraz najlepsze: kurier nie dostarczył anteny i on i tak nie miał co montowac! wrocił dzis rano" nie ciesz się :D Skoro wczoraj nie przywiózł to napewno dzisiaj dostarczy a wiesz co to oznacza ....? :P

zyzby kolejny facet ktory ucieka przed małym dzieckiem w domu i zona z ciągłymi pretensjami? a on zawsze taki był? bo wydaje mi sie ze z racji waszego dziecka powinien siedziec z dupą w domu i darowac sobie te wyjazdy do rodziców :/ oni tez jakcys nienormalni :/ wiedza ze syn ma dziecko w domu a mimo to nie maja nic przeciwko by co chwile do nich jeżdził??