Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Ludziska gdzie jestescie ?? nie mam z kim pogadac !!

Polecane posty

Gość
jesteśmy w zamknietych KWA 🖐️))

Gość sraniewbanie
co tam slychac?

a poka fote sie gdziwes schowal? :( aaa tak o niczym wrocilam z pracy i lookam na kafe przerwa a co to jest KWA? :(

Gość
Kolko Wzajemnej Adoracji :]

ooooo i jak milo :) praaaaawiczeeek a ja cie wieki nie widzialam:) jak tam z ta dziew2fczyna od autobusow wyszlo? jak wam dzien minal?

Gość poka fote....
:classic_cool:

Gość to idź spać

o tej porze porzadni i kulturalni ludzie juz spia

prawiczek nie zapomnialam ale mam przerwe konserwacyjna .... wiesz ja mam laptop tylko na chwile.. a co chcesz wiedziec? juz ci mowilam co zrobic z ta laska, sprobuj jeszcze raz sie umowic, niektore zgrywqaja nie dostepne i za pierwszym razem udaja ze nie chca dlatego trzeba 2 raazy zawsze probowac :) !! zapamietac to chlopy 2 razy !!! :Phehe jakies jeszcze pytania?

to jeszcze mi napisz jak często mam wysyłać sms. codziennie, co 2 dzień czy jak, bo juz mi sie pomysły kończą, a ta dziewczyna sama z siebie nic nie napisze aha, nie wiem czy wiesz ale masz jakiś psycho-fanów na kafe jakis wielbiciel czy coś tam

Gość Dorinka
Nakręcona pomarańcza, nie, to są tylko oddzielne sotoliki, zawsze możesz się przesiąść do innego albo siedzieć samotnie :D

blokers>>>>>>>>>> dzisiaj to popijam wode mineralna:P prawiczek>>>> wiesz ciezko mi teraz wymyslec cos, ale lepeij byc niedostepnym dla kogos a zarazem wzbudzac ciekawosc niz nachalnym, nie pisz jej czesto esow, na pewno nie wiecej niz 1 dziennie!! i nie wyznawaj nie wiem czego to ty masz wzbudzic w niej zaintersowanie a nie byc otwartym jak ksiazka, jak sie pytasz czy sie z toba umowi, a ona ze cos tam ale ze nie moze ze nie ma czasu, to nie odpisuj jej ponownie i nie pros ale wlasnie odwrotnie powiedz cos polslowkiem, na domysly zeby dlugo o tym myslala i nie odpisuj potem... a adoraotorow to wiem wiem o tym, ale mam to glenboko w dupie:)

Quicksand, ja sok pomarańczowy :) 22-letni prawiczek, wyślij jej SMS w olewczym tonie sugerując, że czekasz na termin sexrandki i już ;) Trzeba zaskoczyć niewiastę :P

Gość Dorinka
blokers a co Ty dzisiaj taki małomówny? :)