Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Ludziska gdzie jestescie ?? nie mam z kim pogadac !!

Polecane posty

a powiedz mi ile razy sie juz jej pytales o spotkanie i ile razy smsy jej wyslales ile dni juz to trwa? i co mowi za kazdym razem ? bo to sie da wyczuc czy nie chce czy sie tylko droczy

Gość Dorinka
a ja bym poszła innym torem...można np. uderzać do koleżanki i wtedy wzbudzi się zazdrość u tej konkretnej, a jeśli nie to już wiesz że nic z tego :(

Heloł krejzole :> A na powaznie to panowie szlachta i damy co tam slychowac ?:) I czy nie wydaje sie wam, ze w sredniowieczu nazywali by nas wampirami i biegali by z widlami ? Alez branie by bylo.. :P za 15 minut wracam :P

tylko 1 zasugerowałem kino i to nie wprost, powiedziala ze idzie juz z kims ale nie wiem z kim znamy sie juz z 2 miesiace smsy gora 2 na dzien, ale ostatnio robie pare dni przerwy bo juz nie wiem co pisac jesli juz wysylam to kiedy jedzie do pracy (bo dojezdza) i o studiach aha, i nigdy ine powiedzialem wprost o co mi chodzi moze jasetem raandkowym beztaleciem ale nie rzucam sie po 48h pod nogi i nie pytam czy za mnie wyjdzie

hehe moge zrobic ale nie wrzuce na czyjs laptop:( poczekaj pare dni dostane swoj zrobie fote i ci wysle albo wstawie w stopce :p

to tylko raz jedyny jej zaproponowales? ojjj prawiczek:( skad ona ma sie domyslec? czeka na twoj ruch, napisz jej spontanicznego smsa tak od niechcenia jakby ze widziales film taki i taki i jak chce to mozesz ja zabrac ze warty obejrzenia ..

22-letni prawiczek, naprzykrzasz się jej i przynudzasz SMSami. W komunikacji musi być równowaga. Konkrety, chłopie, konkrety! Chcesz coś od niej- to mów: głośno, wyraźnie i jak chłopu przez miedzę :)

prawiczek>>> nie boj sie idz na calosc:P serrio postaw jej konkretne pytanie i tyle uda sie na pewno laski to lubia:P

blokers>>> ja do tej czesci jeszcze nie doszlam:) no a jak dojdziesz prawiczek do dalsszej czesci to o skarpetkach nie zapomnij 🖐️

ja tu jakiś romantycznych rad oczekuje a Wy od razu o ściąganiu spodni (zresztą zanim do tego dojdzie, o ile dojdzie, to pewnie pare miesiecy minie) mam sie zapytac wprost " pójdziesz ze mna do kina? " niby proste, ale co zrobie jesli odmowi

Quicksand, mam znaczące sukcesy w tej materii... A pewność jest tylko taka, że każdy kiedyś umrze :P 22-letni prawiczek, czyli boisz się zapytać bo boisz się odmowy, tak?

Gość Dorinka
prawidzek do odważnych świat należy :) tylko nie ględź...mów, jak masz coś do powiedzenia, bądź miły ale bez przesady :) no i duża dawka poczucia humoru a mam nadzieję że je masz ;)

jak sie nie zgodzi to jej napisz "to zaluj" i tyle olej jakby, narzucanie sie nic nie daje badz taki pewny siebie zeby wiedziala ze nie jest jedyna i naj dla ciebie ze ty tez jestes cos warty,