Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszczka

kto z was ma problemy z załatwianiem sie?

Polecane posty

Gość już ci współczuje
kawa ponoć wyciąga płyny dlatego tak się dzieje że biegnie się po niej do toalety i ja mam zawsze rano po kawie kupe :)

Gość próbowałaś lactulosum
ja tam wolę codziennie jeść kaszę, mi pomaga na jelita :)

Gość piszczka
nie denerwuje sie az tak bardzo, nie mam tez problemu z zalatwianiem sie w obcym miejdcu! a jak mi sie po prostu chce to zawsze korzystam, nigdy nie odkładam na później ;D jadam normalnie (chyba), nie jem duzo, czasem wieczorem jak juz naprawde jestem bardzo głodna! bardzo lubie ryż, a tu sie dowiaduje ze ABSOLUTNIE! no to bedzie ciezko z ta moja dieta, ale bede sie starac! :)

ryż sam w sobie nie jest zły, z tym że ma właściwości zapierające :) zmień go na kaszę - jęczmienną, gryczaną... a ryż możesz, oczywiscie, ale raczej rzadko się staraj i jak juz to z warzywami, risotto...

Gość już ci współczuję
kasza tez jest ok ale jęczmienna bo gryczanej nie lubie, jest jakas taka za twarda

Gość piszczka
kasze tez lubie ale właśnie gryczaną! :D najgorsze jest to, że przy moim mężu, który nie ma zadnych problemów i biega do wc 3 razy dziennie ciezko mi bedzie utrzymac diete! on pochłania wszystko co tylko mozliwe i w dodatku jest szczupły! ja tez byłam szczupła i zgrabna:>tzn teraz nie jestem gruba, ale to juz nie ta figura co była, co mnie boli najbardziej! :(

bo jak się nie dogotuje... ;) polecam płatki z kaszy gryczanej, szybko się gotują i sa miękkie, a smak kaszy gryczanej nie ma sobie równych ;)

Gość piszczka
a słyszała ktoś może o płukaniu jelita grubego? może ktoś miał? ja czytałam troche na ten temat, ale do konca nie jestem przekonana, zreszta cena mnie troche zmartwiła :(

Gość jjjjjjsssssss
a czy brak ruchu tez jest w jakims stopniu tego powodem?