Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazy yy

DLACZEGO KOBIETY SĄ WYBREDNE I SZUKAJA WŚROD OBCOKRAJOWCÓW

Polecane posty

Gość anastazy yy

tego ni e wiem

a skad takie wnioski?:-O chociaz trzeba przyznac, ze ma to swoj urok-tzn bycie z kims innej narodowosci:)

Gość niektore chca
wyjechac z Polski bo tutaj nie widza dla siebie perspektyw.

Gość kjhnbvc
bo kobieta mus miec przy sobie przystojnego faceta , anie łachmyte

ja mam meza Fina i nie kryja sie za tym zadne szczegolne powody, oprocz milosci. Czasem zaluje, ze wyjechalam do Finlandii bo jednak w Polsce bylam u siebie. Poza tym mam 2 braci i dla mnie polscy faceci zawsze beda NAJ!

>>dla mnie polscy faceci zawsze beda NAJ! są NAJ, ale mimo to puściłaś się z finem, gdzie tu logika? :o

po pierwsze nie puscilam sie moj drogi! A po drugie - zeby myslec logicznie trzeba miec odrobine inteligencji. Sa pewne rzeczy, ktorych nie zrozumiesz. Dlatego Ci wspolczuje!

Kobiety szukają obcokrajowców bo kręci je gdy facet mówi "Lick my cock you silly bitch" albo "I want to fuck your thin ass" :P Ewentualnie to samo w dowolnym obcym języku :)

>>I want to fuck your thin ass" thin???:D u plek ty chcesz thin?:D raczej fat ass 🖐️

>>to fuck your thin ass" mam małego penisa, ale ten kompleks leczę dużym samochodem :classic_cool:

2.5 TDI 180 KM :classic_cool: no cóż, penis malitki, to przynajmniej silnik musi mieć odpowiednią ilosc koni ;)

Osobiscie, nigdy nie szukalam obcokrajowca, ale stalo sie tak, a nie inaczej: Zakochalam sie. Mysle, ze nie chodzi tu o to, ze 'kobiety szukaja wsrod obcokrajowcow', serce nie sluga. Nie wazne skad facet jest, wazne co soba reprezentuje.

Gość ja ma Polaka ale jak czytam
wasze wypociny panowie, to mysle ze moj maz jest Polakiem z jakiejs innej Polski. jak czytam wasze posty ktore w pewien sposob reprezentuja polskich mezczyzn to upewniam sie w decyzji zeby nie wracac do kraju :P

Gość PANDORA1
TYLKO TE WYBREDNE PANIE, KTÓRYM SIĘ NIE P[OWIODŁO WŚRÓD INTELIGENTNYCH I PRZYSTOJNYCH POLAKÓW SZUKAJĄ WŚRÓD OBCOKRAJOWCÓW. To tylko mały procent Pań moi drodzy, bo mało jest głupich kobiet, które wierzą w mit, że np Wloch jest przystojniejszy czy Hiszpan- a ja znam ich i są maminsynkami, jest też fałszywy mit o Niemcach, że są inteligentniejsi, a Niemiec to niestety, co mu powiedzą to wie a posiada zero kreatywności, a te Panie, co lubują w Arabach, niestety nie znają ich cywilizacji od środka.

Gość gość
dobra zazdrosny Polaczku, nie podszywaj się pod kobietę, bo wiemy że wam żal doopy ściska, że jesteście zerami w stosunku do baaardzo przystojnych i fajnych facetów z zachodu :)

Gość gość
nie szukają, sam się napatoczył pewnie. Albo marzy im się inne życie.