Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snoopy**

CZy wylałybyscie na to??czy przeciwnie??

Polecane posty

Gość no coś mi tu dziwne
a skąd on miał Twój nr telefonu?A skąd wziął adres email? Zmień też ten domowy numer, zmień adres email.

Gość snoopy**
prosze cie"zawsze szczery" lub ktos inny ja naprawde mam problem, a policja wydaje mi sie tu ostatecznoscią. czy jest jakis inny sposób na ten kłopot? szczerze mówiąc to spodziewałam sie ze kazdy mi tu napisze , olej goscia, w dupie to miej.myslałam ze jestem przewrazliwona, ze nie powinnam sie przejmowac, chciałam sie utwierdzic w tym, ale jednak albo to jest powazna sprawa, albo juz nie wiem co....

Gość snoopy**
miał moj numer tel bo kiedys sie powiedzmy kumplowalismy, znalismy sie. adres email nie ma pojecia skad ma, dlatego tez wpadłam w panikę juz. domowego nie moge zmienic bo to jest moich rodziców.meila chyba bede musiała zmienic na to wyglada. do "zawsze szczery"- wszystkie odp mi sie spodobały, oprócz tej zeby sie spotkac, mogłabym go niechcący obrzygac. co bym chciała zrobic???najlepiej zabic :) nie wiem, najbardziej chciałbym miec twardy charakter i naprawde sie tym nie przejmowac :(

Gość juz dawno zmienilabym
adres e-mail. A nr tel stacjonarnego dawno bym zlikwidowala - wystarczy poprosic rodzicow. W dobie komorek tel stacjonarny to nei jest intratny interes

Gość snoopy**
kurcze teraz zaczynam sie bac.ja naprawde nie myslałam ze to takie powazne.nie chciałam mieszac w to nikogo, bo mysłam ze to bzdura, a ja nie powinnam mieszac w to rodziny i prosic ich o zlikwidowanie numeru(choc miałam takie mysli juz) sadziałam ze nie moge dac sie zwariowac, ale wy to widzicie z boku i chyba to raczej wy macie racje. aaaaaa straciłam radosc zycia przez skurwiela

Gość juz dawno zmienilabym
Jesli zmienisz maila i nr tel stacjonarnego to przestanie sie do ciebie odzywac (zakladajac ze nr tel kom masz juz zmieniony i on go nie zna). A wtedy nie bedziesz otrzymywac od niego zadnych glupich wiadomosci i co za tym idzie nie bedziesz sie stresowac - zycie stanie sie latwiejsze i radosc powroci :) A jak znowu je zdobecie to nie kasuj, trzymaj jako dowod i na policje

Gość snoopy**
no i własnie taką taktyke obrałam, likwidowałam wszystko, ale jeste małe ale po pierwsze on am numer do mojego meża, a on nie zmieni numeru a po drugie boje sie tez ze jego to wkurzy i znajdzie jakis sposób zeby mi dopiec. ale dzieki za odp, narazie olewke zrobie, chiciaz za kazdym razem meczy mnie to.