Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Popłakać sie można

Polecane posty

siostra akurat wszedł klient do biura a ja nie mogłam przestac....powiedział ze poczeka chwile a potem śmiał sie ze mna. Jestes dzis lekiem na moje zło sostra:)

Gość mnie to nie śmieszy
bo dziadek ma takie jakby spazmy czyli jakby to był efekt uboczny jakiegoś udaru czy innych chorób neurologicznych, przepona która jest mięśniem odpowiedzialnym za śmiech i oddychanie też może zostać uszkodzona na wskutek udaru miałam w rodzinie osby po udarze więc to raczej mnie dołuje niż śmieszy

Sytuacja wyglada tak np. mój ojciec jest po udarze - broń Boże nie śmieje się jak ten dziadzio. Natomiast mam znajomego który jest w pelni sił i smieje się niemal identycznie..Więc nie generalizujmy .

mnie to nie śmieszy----czy wszystko co zabawne musi byc od razu jakąs choroba? a potem sie dziwny ze polska to ponury kraj

Gość where is the loveeee
Ostra jestem zdumiona toba, zachowujesz sie jak 15latka, masz denne, prymitywne poczucie humoru, jestes infantylna. Piszesz, ze masz 30 (prawie?) lat, jestes ponoc wyksztalcona i dojrzala, a zachowujesz sie tak, jakbys byla jakas niewyzyta malolata. Probujesz tu zablysnac, zakladasz jakies bzdurne tematy, na ktorych i tak ignorujesz ludzi, ktorzy cos normalnego do ciebie pisza. Wcale sie nie dziwie tym, ktorzy po tobie jada, bo przygladam sie temu z boku i zaczynam ich rozumiec. Po co tak dziecinnie im sie odgryzasz? Pyskowki jakie urzadzasz nadaja sie do Teleranka, piszesz jak dziecko, nasmiewajac sie tym samym z innych uzytkownikow ze sa dzieciuchami, gimnazjalistami etc. Nie rozumiem twojego zachowania, zamiast ignorowac zagrywki tych, ktorzy na ciebie naskakuja, prowokujesz ich tylko bardziej, dolewasz oliwy do ognia. Ale zaczynam wierzyc w to, ze to twoja taktyka by tu zaistniec, no coz, jeli nie masz czym innym zablysnac... Kazdy orze jak moze:o

Gość where is the loveeee
wlasnie o tym pisalam, spoko, grochem o sciane.

Pierdolą zamiast się pośmiać Ja sie smieje bardzo duzo, to najlepszy lek na wszystko obudzcie swoje wew dzieci, bo was zgryzota zezre do reszty