Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milejdidi

Jak od niego nie odejsc...

Polecane posty

Gość Milejdidi

Jestem w stalym zwiazku od wielu lat.Mieszkamy razem.Ostatnio zlapalam swietny kontakt z jego najlepszym przyjacielem i moja milosc do partnera przygasa jakby .... Czy to znaczy ze go przestalam kochac? Boje sie ze nie wytrzymam pokusy i go zdradze... Mialyscie cos takiego kiedys?

Gość agvyudxvbdxbd
masz zadatki na kurwisko

Gość Milejdidi
Nie sadze. Po prostu nam sie nie uklada i sie nie dogadujemy od jakiegos roku, a z jego przyjacielem moge pogadac na kazdy temat i o kazdej porze dnia i nocy...

Gość Milejdidi
Zreszta! sadzac po niku to Ty ewnie juz nia jestes i sadzisz wszystkich podlug siebie!

Gość huvyudfyvdf
powiedz temu przyjacielowi że jest zwykłą kurwą bo mimo wiedzy że jesteś z innym też ma plany wobec ciebie

Gość Milejdidi
Nie napisalam ze ma plany wobec mnie, napisalam ze dobrze mi sie z nim rozmawia i mam z swietny kontakt przyjacielski.Znam go tyle samo czasu co mojego stajego partnera!

Gość kurczeniewiemm
skoro nie jesteście małżeństwem to chyba możesz od niego odejść bez problemu, przecież o to chodzi po to się nie zawiera związku małżeńskiego żeby mieć wolną rękę Więc rób co CI dyktuje serce

Gość W sumie to nawet OK
Skoro nie ma ślubu to żadna przysięga Cię nie wiąże. Ale jedna uwaga: NAJPIERW olej dotychczasowego chłopaka a dopiero POTEM zadaj sie z tym nowym. Kolejność jest bardzo ważna bo inaczej będziesz zwykłym kurwiskiem :D

Chcesz się puścić z najlepszym przyjacielem Twojego faceta? Dzizas... Jeszcze uśmierć mu ukochaną złotą rybkę albo chomika jak będziesz go zostawiać :/

Gość zajebistego koleg ma
NIC, tylko pogratulowac :D a dziewczyna jeszcze gorsza suczzzzz 🖐️

Gość samiec z klasą... naszą klasą
dziewczyna kumpla to rzecz swieta! mam nadzieje ,ze ow przyjaciel wyznaja ta zasade...a Ty bedziesz mogla o nim tylko pomarzyc. chcesz odejsc... odejdz. nie marnuj mu zycia... ale nie badz menda i nie odchodz do jego przyjaciela! masz Ty jakies zasady wogole???

Gość kurczeniewiemm
bardziej objeżdżacie tę dziewczynę niż tu piszących chłopaków że zdradzili swoje dziewczyny tudzież narzeczone z ex-dziewczynami. ALE FAKT FAKTEM Dziewczyna przyjaciela to świętość czy chłopak przyjaciółki. NO chyba że to wielka miłość ale wtedy trzeba się dogadać :)

nie trawie lasek ktore pod wplywem zauroczenia ( przyjacielem faceta) nagle nabiera watpliwosci, chce odejsc...... typowe.... ale jak facet zauroczy sie kolezanka swojej kobiety to jest swinia i najgorszy cham :P

Wiesz... jakbym miała wybierać, to chyba wolałabym zdradę z ex. Wtedy tracisz tylko faceta. A tak i faceta i przyjaciółkę, czyli dwie teoretycznie najbliższe osoby. Nie wpadłaś na to?

kolejmna cnotliwa kobieta dajaca rady pt "jak dobrze zdradzic" :P

Oj samczyku, samczyku... Oczywiście, że najlepiej nie zdradzić :P Ale jeśli masz do wyboru straciś jedną albo dwie bliskie osoby, to wybór jest jednak prosty ;) Zresztą to była odpowiedź na posta ponad Twoim, a nie wypowiedź w temacie ;P

dobra dobra...wybaczam Ci :P

Gość kurczeniewiemm
Pomyśl dziewczę, Jeśli jesteś w związku z kimś i zdradzasz kogoś z przyjacielem twojego chłopaka to tracisz tylko chłopaka bo to przyjaciel twojego chłopaka a nie twój, więc nie możesz stracić dwóch bliskich ci osób tylko 1. zreszta tracisz 1 osobe ale zyskujesz w zamian drugą. Zreszta najwiecej traci osoba ktora zostaje zdradzona. tak. i dziewczyne i przyjaciela. wiec najgorzej maja ci "dobrzy" chyba ze o to ci chodzilo ze nie powinno sie az tak krzywdzic tego poszkodowanego. pozbawiac go dwoch bliskich osob

"chyba ze o to ci chodzilo ze nie powinno sie az tak krzywdzic tego poszkodowanego. pozbawiac go dwoch bliskich osob" Tak wlaśnie. Troszkę pomerdalam osoby, ale mi szefostwo nad głową łaziło ;)

powiem tylko jedną prosta RZECZ : PRZYJAŹN JEST INNA OD BYCIA Z KIMŚ.... fajnie Ci się z nim gada i tp ale wiele się zmieni jeśli się zwiążecie

Gość hmm pomysl
zastanów się czy z tej przyjaźni lub raczej fajnych rozmów zbudujesz związek, może ten przyjaciel nie ma wobec ciebie żadnych głębszych planów i nie czuje wyższych uczuć? pomyśl nie przez chwilę..............