Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konie po betonie

Czy mężczyźni deceniają spokojny , namiętny seks czy tylko bzykanie jak króliki?

Polecane posty

Gość Konie po betonie

A może jest to uzależnione od wieku? Jakie macie zdanie na ten temat?;)

Gość onanista nie z tej ziemi
ja tylko gwałce swoją rękę, mam świetną metode trzeba wcześniej posiedzieć na dłoni i koniecznie robić to lewa a nie prawą

Gość Konie po betonie
Powiedzmy w pozycji "na jeźdzca",ale z wolnymi ruchami miednicy itp.? Czy zawsze trzeba przyspieszać? Bo kobiety chyba wolą spokojniej.

Gość czy ja wiem czy te
kobiety to tak wolą spokojniej ;)

Gość Konie po betonie
Tak ,wiem ,ale czy mężczyzni lubia taki seks czy ich to drazni i wola jednak szybciej?

Gość czy ja wiem czy te
Podobnie jak kobiety, mężczyźni też lubią różnie. Jak napisała Półka - dużo zależy też od faceta. Ja czasem lubię szybciej ale wolniej też jest ok. Poza jeźdźcem to polecam pozycję "na łyzeczki". Rekordów głębokości się co prawda nie bije, ale punkt G jest dopieszczony, a i łechtaczką łatwo można się pobawić. No i w związku z tym że płycej się moczy to i spokojniejsze ruchy muszą być żeby się nie wysmyknął :P

takie spokojne ruchy są dla nas bardzo podniecające ,ale też jest to związane z opóźnieniem wytrysku (orgazmem) Jak facet niedoświadczony to i tak mu poleci a doświadczony chce zeby się spuścić i musi mieć siłe woli żeby pozwolić partnerce na takie wolne ruchy, ale to bardzo lubi.

Gość martynkoska 23
roliki jest okropny, ani ja ani mój partner nie przepadamy, albo ostry i krótki, gdzieś w miejscu publicznym mmmmm......albo długo, namietnie, powoli ehh sie rozmarzyłam a on w pracy :P

ja lubie tak i tak, w pozycji na jezdzca kobieta decyduje o szybkosci, czym wolniejszy ruch tym facet dluzej moze :) Jak ja decyduje i chce dojsc szybko to robie to szybko, jak chce dlugo, to robie to powoli. Lubie tez pozycje na jezdzca gdy kobieta dosiada mojej twarzy i jezyka :)

oczywiście zależy od sytuacji i okoliczności Czasami szybki numerek ,gdzieś w plenerze i wówczas ostre wejscie i szybkie ruchy a w innej sytuacji powolne wejscie i długie posuwiste ruchy ze strony partnerki