Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quciksand

I jak wam piatek 13tego minal p

Polecane posty

Gość Quciksand

Gość jescze nie minął

Gość fantastycznieeee
Mi super. Dzisiaj właśnie mnie wywali z pracy. Nawet nie kazali zostać do końca dnia. Zabrałem swoje rzeczy i baj baj.

Gość fantastycznieeee
teraz do woli mogę sobie siedzieć i pisać, czytać...Bo nie sądze, że prędko znajdę coś nowego

do fantastycznieeeee>>> to nieza ciekawie:( u mnie nic specjalnego jedynie to ze mialam jakis dziwny sen wczorajszej nocy ze utknelam w windzie i nie moglam sie wydostac, dzisiaj jak szlam do pracy to juz schodzilam po schodach :P tak na wszelki wypadek

spoko, przez prawie godzine z facetem i dwoma wykladowcamiz astanawialismy sie dlaczego nam program nie dziala :classic_cool: i przelozylam sobie kolokwium :D poza tym kitowo, mam 3 rocznice z facetem a oboje mamy grype :o

Gość fantastycznieeee
Za nic szczególnego, konkretnego powodu nie podali. Po prostu cięcie kosztów w firmie. Oprócz mnie poleciało jeszcze około 40 głów, Na kogoś musiało paść:( Tylko dlaczego właśnie na mnie???

ale chyba nie moga tak o wywalac ludzi z pracy bo im sie widzi misie musza to udokumentowac..

Gość fantastycznieeee
Jak jest restrukturyzacja firmy to mogą. Mniejsze zamówienia, kryzys=cięcie kosztów i wszystko mogą...

Gość kajaczki
kurcze, coś musi być nie tak z tym 13 bo mój mąź zaprosił mnie na randke jak za dawnych lat! pechowo w głowe dziś zarobił czy co! :D:D:D:D

Gość a u mojego M w pracy
zwolnili kilkanaście osób- też sobie dzień wybrali!

sluchajcie mam takie pytanie dzisiaj po skonczonej zmiane czekalam jeszcze w pracy na znajomych i siobie tak stalam przy barze ubrana i gotowa do wyjscia, menadzer sobie chodzil, i tak o sobie siadlam w pewnym momencie na sofie a tam bylo mnostwo krzesel i kanap - typowy bar, a on do mnie podszedl menadzert i do mnie" nie saidaj tutaj wstan bo jak ktos cie zobaczy to bedziesz miec klopoty " ze niby nie moge siedziec na sofie i gdziekolwiek w miejscu pracy po skonczeniu pracy bo nadal jestem traktowana jako pracownik, co o tym sadzicie ? ja zglupuialam powiedzialam jemu ze jak ktos mi cos powie to dopiero poniose tego konsekwencje i nie wstalam , siedzialam ostro bo sobie mysle ze to jakas glupota.. kto mial racje? hehe moze ja tez z pracy wylece jeszcze.. :)

jedyna rzecz ktora mi sie dzisiaj nie udała...bylam na zakupach nakupilam bzdet i 2 carlsbergi.no i polozylam siatke na chodniku i 1 pekł.cukier w piwie ucierpial.reszta ocalała.ale cale schody zalane piwskiem i musze isc scierac to gowno.

Gość piatek 3nastego minal zajebisc
mam zajebista grype, zaspalam za zajebiste cwiczenia, a pozniej spierdolilam zajebiscie wazne kolokwium. ale sie nie przejmuje. zajebisty piatek 3nastego nadal trwa, wiec hej hooo zyc nie umierac:D

Mi minął pechwowo, poszliśmy do babki z bioli z czekoladą licząc na to,że przełoży sprawdzian ale się przeliczyliśmy :D

Gość ona________
a ja wdepłam w gówno...poważnie, a na dodatek widział to facet, który mi się podoba. pewno miał niezły ubaw ze mnie

Gość no to....
z randki gówno:)

całkiem ok. umyłam paręnaście szyb w 105 metrowym mieszkaniu sąsiadki i ręka mi odpada. ale zarobiłam 100 :D jutro idę poprawić smugi nylonową rajstopą :)

ja sie w piatek 13tego urodzialm heh no i chcialam sie dowiedziec co ludzie mysla o tym dniu:)

Gość tralalalaterefere
a ja dostalam 5 z historii na okres!! :D:D:D nawet o niej nie snilam :D:D

Gość zocha*
Ciekawe ile Ci te okna czasu zajęły? A tak apropos to ładne koleżanka ma mieszkanie (metraż). Pozazdrościć, też bym takie chciała:(

Gość joanna bez anioła
Co to za szkoła, że już oceny na semestr stawiają? Nie za wcześnie?

Gość esrvbfsrwbgrbqeg
piatek 13tego jakos nie zdawalam sobie z tego sprawy hehe na szczescie nim sie zlego nie stalo chodz do 12 jeszcze troche:O