Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana masochistka

moja masochistyczna miłosc

Polecane posty

Gość jasioooooo
To podszyw był. Zbanować to ciebie mogą za propagandę i chroniczną głupotę. ;)

nosz kurde!spadac podszywacze!ja chce obciagnac z połykiem!!!czemu nikt mnie nie rozumie:( a moze jednak znajdzie sie jakis pan?:)

dobra idioto, bujaj sie stad,załoz własny pedalski temat a nie mi tu głupoty wypisujesz!

Powiedz mu prawdę, że nie mozecie sie spotykac bo cierpisz bo Twoje uczucia wzgledem niego nie wygasły. moja rada - zapomnij Wyjdź do ludzi, idź na dyskotekę do baru, rób cos żeby nie mysleć. Spraw sobie przyjemnośc, kup fajny ciuch, idź do kosmetyczki do fryzjera, humor ci się poprawi.. Najgorsze to zadręczanie się, ale wiesz co potraktuj to jako skończony rozdział w życiu. Stań przed lustrem, usmiechnij się i pomysl że jesteś wartosciową dziewczyną,która w zyciu czeka jeszcze wiele dobrego. :)

ta czesc postu zwiazana jest z czyms innym szkoda ze nie wszyscy czytaja całosc wiec powtorze sie;) a teraz posłuchajcie mnie chcesz zobaczyc jaki twoj ukochany jest naprawde? zdobadz jego zaufanie i zostan jego najlepsza kumpela -przyjaciolka powiem teraz nie wrociłabym do niego za zadne skarby za duzo widzialam za duzo mi powiedzial...a ze traktuje mnie prawie jak siostre to nic nie owija w bawełne nie krempuje sie z niczym,a widujemy sie codziennie coz jako kumpel jest super ale nie zasluguje na bycie moim chłopakiem

Gość wskórałam
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!! wskórałam

Gość Do cholery
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nienawidzę

Gość Do cholery
"Boze co mam robic kocham go ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego." Uczyć się ortografii...

do cholery-wrzuc na luz co? piszac emocjonalnie nie zwracam uwagi na błedy bo przeciez nie o to mi chodziło,przykro mi ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem...