Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak poderwać

..Która z Was PODERWAŁA swojego faceta i jak..???

Polecane posty

Gość jak poderwać

czy da sie poderwac faceta???czy oni to lubia???jesli tak, to jak to zrobić najskuteczniej???

Gość jak sralam

Gość jak poderwać
do tej pory czekałam na ruch faceta ale czy warto tak tracic czas??chcialabym wziąść sprawy w swoje rece ale czy to działa??

Gość jak poderwać
zadna z was nie poderwala??nie wierze:P

Gość jak poderwać
a myslalam ze tutaj sa wyzwolone kobiety:D

Gość jak poderwać
chyba mimo wszytsko wiekszosc z nas nadal czeka na ruch faceta

Ja poderwałam sama obecnego męża.Dla niego zostawiłam faceta z którym byłam dwa lata.;)

Gość jak poderwać
pepper a jak to zrobiłaś??Poproszę o szczegóły bo ja poki co jestem w tym temecie zielona a chcę to zmeinić:P

Gdybym czekała na krok z jego strony to do tej pory albo bym była starą panną,albo w nieszcześliwym związaku z tamtym;)

Gość liiiiila
ja troche wypilam, podeszlam i...... go pocalowalam, to bylo 10 lat temu, dalej jestesmy razem

1.Duuużo i szczerze rozmawialiśmy 2.Spędzalismy ze sobą dużo czasu Mąż jest starszy ode mnie o 11 lat, przed ślubem byliśmy ze sobą 7 lat

Gość jak poderwać
pepper czyli znaliscie sie wczesniej?? Ja mam troche gorzej bo go jeszcze nie znam i chce go poznac a potem...:P Czyli uwazasz ze warto jednak zrobic samej ten pierwszy krok??? do tej pory wydawalo mi sie ze faceci lubia zdobywac ale coraz czesciej widze ze jednak to dziewczyny zdobywaja facetow

Gość jak poderwać
liiiiila ty to odwazna byłas...nie no ja to jednak troszke jestem neismiala wiec na taaaaki krok sie nie zdecyduje:D

Nie uważam,że pierwszy krok należy do faceta:).Może ja akurat mam taką osobowość,ale generalnie to zawsze ja rozdawałam karty;)

Parą byliśmy w 2 miesiące od poznania się,tylko ze względów zawodowych i innych czekaliśmy ze ślubem.On była wykładowcą na mojej uczelni, na szczęście nie na moim wydziale;)

Gość jak poderwać
jaki masz kolor oczów Pepper

piwne, takie srakopysiate. Mam 162 wzrostu,a jak się poznaliśmy nosiłam rozmiar 44. Poprzedniego faceta też sama poderwałam;)

Gość jak poderwać
odpowiedz

W zasadzie nadal jestem gruba: góra 40, dół 40-42;)Ale nie przeszkadza mi to w niczym;)

Tak się śmieję sama z siebie,bo zazwyczaj kobiety tyją po ślubie,a ja zjechałam blisko 10 kg w dół po ślubie,ale po prostu byłam chora, brałam tony antybiotyków, po których nie miałam apetytu.No,ale od kilku miesięcy cały czas bez wysiłu trzymam wagę,ale chyba troszkę odbiegliśmy od pytania autorki:P

Gość dzidzetta
ja poderwalam mojego meza. w pubie podeszlam do niego pytajac sie o zapalniczke. nie pale jednak co szybko wyszlo bo zakrztusilam sie jak udawalam palaczke:))) mojego to rozbawilo i zaprosil mnie do stolika. okazalo sie, ze on tez z tych niepalacych tylko zapalniczke i papierosy nosil dla podrywu:)) trafil wiec swoj na swego. jestesmy razem juz ponad 8 lat.

Ej kruk kruk, jak gruba kobieta może być piękna.Weź koło i stuknij się w czoło.To nie czasy Rubensa. Za to nieskormnie powiem jestem inteligentna, koleżańska,życzliwa, optymistycznie nastawiona do ludzi.Studiuję podyplomow na 3 fakultecie.No i skromna jestem:P.Ech...