Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimaaaaa

spotakanie z byłym

Polecane posty

Gość mimaaaaa

nie jestem juz z nim od 2 lat. on proponuje mi spotkanie. nie wiem co robic, jak zareagowac? czego mozna chceiec od swojej bylej polowki? nigdy nie bylam w takiej sytuacji. kiedys nie wierzyl w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna a teraz chce sie spotykac. chyba mnie nie kochal, jesli mysli ze bedziemy sobie milo gawedzic. moze juz nie wywoluje w nim zadnych emocji i jestem zwykla znajoma? powinnam sie z nim spotkac czy lepiej odmowic? jakie moga byc jego motywy?

Gość jestem w piekle
ODMOW ODMOW ODMOW zwlaszcza, jezeli czujesz jakis szeroko rozumiany sentyment stanowczo odmow i nie wracaj do tej sprawy.

Gość mimaaaaa
podac mu uzasadnienie mojej decyzji?

Gość jestem w piekle
a po cholere :) naprawde dla wlasnego dobra ogranicz sie do suchych informacji, zakoncz sprawe i do przodu. kobieto ! troche wiary w siebie, nie daj zrobic z siebie jakiegos "awaryjnego wyjscia" facet swoja szanse mial a to co teraz wyczynia jest zalosne,nie daj sie

Gość fsdafsafdsadsad
I zawsze założenie, że facet zawinił podczas gdy prawda jest taka, że medal ma zawsze dwie strony i za rozpad związku oboje partnerów jest odpowiedzialnych zazwyczaj. Pomijam skrajne przypadki.

Gość mimaaaaa
nie chce byc awaryjnym wyjsciem, zdecydowanie nie odpowiada mi taka rola. znajomosc to dla mnie za duze katusze po tym co mnie z nim laczylo. chyba musialam byc dla niego nikim, tak latwo mu przychodzi zaproszenie na pogawedki. nie chodzi o to kto zawinil, tylko o to czy jest sens sie spotkac i co ma na celu proponujac to spotkanie.