Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pasztet jako żywo

jestem pasztetem

Polecane posty

może nie najbrzydsza, ale zaniedbana strasznie jak się zmobilizować podziwiam wszystkie tak pięknie wyglądające kobiety ja no cóż, za gruba, nie umalowana - nie lubię, nie umiem się malować nie wydepilowana, po co skoro i tak nie widać, a faceta nie mam, w końcu pasztet jestem :O leniwa jestem, jak mam spędzić godzinę przed lustrem to wolę książkę poczytać tylko prysznic i cała moja higiena, żadnych kremów - no może czasami na twarz, żadnych pilingów i tym podobnych niechże mnie ktoś zmobilizuje

Gość Danabanana
Nawet żęs nie umiesz pomalowac? no co ty?

eeee no z rzęsami sobie jakoś radzę ale i tak maluję tylko okazyjnie plus to dosyć ciemna oprawa oka swoją drogą jak już się pomaluję, to zaraz o tym zapomnę, bo nie jestem przyzwyczajona, łapę w oko wsadzę i miś panda gotowy

dziewicomaniak ----> chyba byś nie chciał :D

Gość wypita kawa
moj Boze, dziewczyno.. a dla samej siebie nie chchesz ladnie wygladac? ja nie wyobrazam sobie , nie wydepilowac nog, nie nalozyc masezki, czy nie zrobic pedicure'u! robie to dla siebie samej, dla mojej wlasnej przyjemnosci. Nie jestem jakas wypindrzona na maksa lala ale zawsze mam delikatny makijaz, 'swieze' wlosy i zadbane paznokcie. To sa oczywiscie przyklady :) mimo tych wszystkich zabiegow nie spedzam wcale duzo czasu w lazience! to po prostu kwestia wprawy i nawykow :0 wierz mi, wcale nie trzeba sie zbytnio wysilac, zeby 'jakos' wygladac. :D a tymczasem rusz tyleczek , naloz maseczke na twarz/odzywke na wlosy lub co tam chcesz i w tym czasie czytaj te swoja ksiazke ;) :)

Gość Danabanana
Napisze ci tak, ja też jestem pasztet jak się nie umaluję i nie uczeszę, ale jak umaluję sobie żęsy, i dolne oczy pomaluję kredką do oczu, to wyglądam nawet ładnie, do tego zamaskuję wypryski korektorem i pomaluję błyszczykiem usta to wyglądam zajebiaszczo! jeszcze rozpuszczę włosy i włożę kolczyki i jest super, tu nie trzeba stac godzinami przed lustrem wystarczy 5 minut!

no właśnie z tym jest problem, że nawet dla siebie samej mi się nie chce lenistwo totalne no, ale włosy to też mam zawsze świeże, chyba, że w domu siedzę to wtedy odpuszczam myję się, żeby nie było ;) :D dziwicomaniak-----> mało to jeszcze paszczurów w internecie, jeszcze ja mam się lansować, dajże spokój chłopie ;)

ja tan nie widzę zmian, nawet jak się umaluję chociaż fakt, słyszałam pochlebne opinie kurcze, no ale jak sie człowiek umaluje, to potem zmyć to trzeba, jak maseczkę nałoży to też musiałabym najpierw swojego lenia zabić no i w dodatku źle się czuję umalowana, jak pajac wiem, że to tylko takie moje schizy, ale jak się tego pozbyć

Gość dobrze postepujesz
to na pewno masz piekna gladka skore a nie jak te idiotki ktore pakuja w sibie te gowna z polek, ktore maja radioaktywny sklad :D owlosienie wraca do lask, na zachodzie, takze sie nie martw i do nas dotrze ;) masz pewnie naturalne wlosy? Co tez jest wielkim plusem, te farbowane lale sa tragiczne, nie stac ich na dobre farbowanie a zabieraja sie za to no i smierdza takie kłaki strasznie ubierz sie ladnie i wystarczy piekna kobieta nie musi sie maskowac

Gość pasztet jako żywo
dziewicomaniaku uspokój się !!! a poza tym nie jestem dziewicą :P

no dzięki, włosy naturalne, na cerę też nie narzekam ale wiesz, te dziewczyny ładnie wyglądają z makijażem ja nie piszę o tych blond, lub czarnych z kilogramem tapety tylko o tych naturalnie zadbanych

masz Horodyńską z boku, to się na nią patrz :P

Gość Tylko natura Zgadzam sie
Ja jestem bardzo zadbana. Stosuję zdrową dietę, uprawiam sport. Z dala od kosmetyków, tylko jeden balsam i to bez zbednych zapychaczy, zapachów i konserwantów Włosy naturalne, grzechem byłoby je farbować. Paznokcie ładne, krótkie, maźnięte lakierem bezbarwnym. Zęby białe, proste, pełne usta a na nie jedynie szminka ochronna. Jedynie co podkreślam do rzęsy, lubię długie, podkręcone. Nic więcej mi nie potrzeba. Na sylwestra itp zawsze robię się na szałowo. Na codzien fajnie sie ubieram, buzia zdrowa i naturalna. Depilacja obowiązkowo, z racji sportu. To jest dbanie o siebie. Dieta, sport i sen sa kluczowe, nie zapominajac o usmiechu. Polecam, takie piekno jest trwale :) Choc bardzo wymagajace.

no tak, właśnie te wymagania jakie piękno stawia są dla mnie barierą nie do przebycia :O a Tobie gratuluję :) dziewicomaniaku ----> foty nie będzie, Horodyńska musi wystarczyć

Gość naturalne piekno to podstawa
jak sie nie ma dyscypliny, rozsadku i wiedzy to zadne mazidla nie pomoga

Gość naturalne piekno to podstawa
mam na mysli rozsadek i wiedze na temat czlowieka, jego zywienia, jego podstawowych potrzeb, chocby taki sen...

już dosyć stary ze mnie pasztet pewnie znacznie powyżej kafeteryjnej średniej :)

hehe..oj to sie przeterminowalas chyba :P Napisalas ze jestes singlem..to moze wlasnie zacznij dbac o siebie zeby byc w duecie :D Powyzej 25 jestes?

Gość kto czyta ten ma wiele żyć
wydajesz sie fajna, masz dystans do siebie czysta nie marnujesz czasu przed lustrem lepiej poczytac ksiazke

nie pamiętam kiedy miałam 25 :D singiel, ładnie brzmi, ale do pasztetów to raczej stara panna pasuje :) żartuję, co nieco pamiętam a życie w duecie nie jest moim priorytetem ale dziękuję za rady, za wszelkie rady i proszę o jeszcze

kto czyta ten ma wiele żyć - dzięki :) fakt dystansu mi nie brakuje, ale to życie mnie go nauczyło łatwo nie jest

no to skoro Ci dobrze samej i w takim stanie jakim jestes-to chyba wszystk ok :) Na sile makijazu chyba nie bedziesz robic :P Ja makijaz robie od swieta..jakos nie mam do tego talentu :D I maz do tego zadowolony,bo malo kasy idzie na kosmetyki :P

niby ok ale czasem zazdroszczę tym ładniejszym :) na szczęście to taka niezłośliwa zazdrość, podziwiam i tyle i jak się tak na patrzę, to też bym tak chciała, ale zapału wystarcza na góra dwa dni, niestety :O