Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pasztet jako żywo

jestem pasztetem

Polecane posty

hmm..moze motywacja przyjdzie z czasem ;) Ja spadam do wyrka juz :D Milych poszukiwan motywacji :)

w takim razie dobranoc 🖐️ ja idę pod prysznic, ale wrócę, więc jak ktoś ma ochotę coś zaproponować to śmiało

chyba już nikt się dziś nie odezwie trudno ja w ramach walki z wszechogarniającym mnie paszteciarstwem użyłam jedwabiu do włosów i balsamu do nóg a to ci sukces :P

Gość kurcze dziwisz mnie
nawet nie wiesz, jakie dziewczyny rzeczy potrafia robic zeby dobrze wygladac i jaka kase wydawac...

Gość mamy duzo wspolnego

Gość ja też pasztet i mi źle
no i poza tym cholernie boli mnie brzuch :(

wyobrażam sobie, wyobrażam ale bez przesady, wygląd to dużo, ale nie wszystko wiec nie chciałabym się znaleźć na drugim końcu tej szali i głupieć dla urody jest tyle ważnych rzeczy w życiu ja chciałabym o siebie bardziej zadbać, a nie popaść w paranoję :) pozdrawiam inne pasztety, czy może raczej, te które się takimi czują 🖐️ mnie brzuch nie boli, mnie boli dusza, ale to już całkiem inna bajka :(

Gość pani bum bum
wyjdz z domu, spokoj znajdz w powietrzu, w deszczu...

Gość
wiesz, to tak jakbyś cierpiała z braku pracy, ale niczego nie robiła aby ją znaleźć... trochę sobie zaprzeczasz - a moim zdaniem to zwykły leniuch z Ciebie wyłazi :D naturalna uroda to jedno, a odpowiednie o nią dbanie to drugie... a może jesteś właśnie taką "nieoszlifowaną perłą"? kto wie...

ha, ja doskonale wiem, że to leniuch nawet pisałam wcześniej nie sądzę, że sama sobie zaprzeczam chciałbym, ale mi się nie chce, nie mam motywacji i szukam jej u Was dlatego jeszcze raz dziękuję za wpisy a co do perły, to raczej nią nie jestem (perły się szlifuje, tak w ogóle? )

Gość
fakt, chodziło o diament :D na kafe motywacji nie szukaj, bo jej nie znajdziesz - tylko krytykę :p

oj znam kafe, znam parę miłych osób się jednak znalazło :) a co robisz, że już mniejszym pasztetem jesteś (to do wpisu powyżej : ) ) ?

Dietke stosuje bom gruba,zmieniłam fryzure,wydepilowałam brwi ,zmieniłam cześć ubrań itp. no i chyba wychodzi mi to na zdrowie Ty gdybym mogła to bym ci kopa zapaliła! ot co! staraj się ..pewie bardzo ładna jesteś a myslisz inaczej :)

dzięki kawo... z tą ładnością to bez przesady, a kopniak owszem, przydałby się oj przydał :D

a dietka i mnie by się przydała ale silnej woli ze świecą szukać kurcze, ale tu dziś u mnie wieje, a jak u Was?