Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiakacz

Rodzice nie chca mi kupic samochodu

Polecane posty

Gość Kasiakacz

Potrzebuje samochod na dojazdy na uczelnie - idzie zima, a musze wstawac juz o 6.45 jesli chce zdazyc na 8. Gdybym miala samochod nie musialabym jezdzic smierdzacymi tramwajami i moglabym dluzej spac - same plusy. Moi rodzice sami woza dupy samochodami do pracy, ale o mnie ne pomysla

Gość i dobrze bardzo dobrze
bo ktoś tak głupi, że zakłada takie tematy stwarzałby realne zagrożenie na drodze

Gość wesoły wojtek wierzeysky www
Zarob dupa- beda zalowac.

bo chca cie nauczyc zycia, jak oni maja to nie znaczy ze ty tez masz miec sama sobie na to zarob

Gość dawaj doopy w galerii
to kupisz sobie sama

Gość jakas smieszna jestes
ja musze wstawac o 5.50 zeby zdazyc na 8... a raz w tygodniu mam zajecia na 7 wiec godzine wczesniej wiec nie narzekaj... do głowy by mi nie przyszło zeby prosic rodziców o kuono samochodu mimo ze na brak pieniedzy nie narezkamy...

Gość ja wstaje o 4 rano
zeby dojechac na uczelnie a na sam przesyanek mam pol godziny piechota nie rob z siebie dzieciaka i idz do przcy i zarob to tez bedziesz wozic sobie dupe tak jak twoi rodzce

Gość Kasiakacz
ale ja stusiuję, więc czmu mam jeżdzić trawmajami ? Zresztą kto nimi teraz jeżdzi - stare baby, emeryci i dzieciaki do szkoły. Oraz czasem oczywiście śmierdzący menele

Gość strasznie mi przykro
:(

Gość a ja zaczynam o godz 9
i wstaje sobie o 8.00 bo akurat mam samochód i dojazd mi zajmuje 10 min :p

to zacznij studiować w Poznaniu na politechnice i zamieszkaj w akademiku na Kórnickiej, nie będziesz musiała jeździć tramwajami, bo wystarczy przejść ze sto metrów na uczelnię.

Gość ja______________________
Ja wstaję o 5 rano, jadę autobusem, później tramwajem. Jestem na zajęciach. Po zajęciach od razu do pracy. W domu jestem późno.I tak cały tydzień. Moi rodzice mają pieniądze, ciągle jakieś remonty sobie w domu urządzają, jakieś barierki na tarasie, balkonie.. A ja mogę pomarzyć o pomocy z ich strony. Zresztą nawet nic od nich nie chcę - dla nich jestem tylko DEBILNĄ córeczką. Pozdrawiam i dojrzej trochę do życia i nie wymagaj od nikogo niczego, bo masz ręce to zarób. Czas najwyższy dorosnąć.

Gość Adam

Rodzice to nie skarbonka żeby mieć co się chce od tak za darmo, gorzej jest jak rodzić nie rozumie tego że dziecko chciałoby kupić sobie samochód ale nie wie jaką podjąć pracę, albo to jak zarobić aby kupić i utrzymać auto. Pózniej rodzice się dziwią rozdrażnieniu dziecka.

Gość Andek

Jak nie chcą kupić to najlepiej się spakować, i zabrać z 5 bochenków chleba i pojechać zamieszkać na najbliższej stacji PKP danego miasta😀