Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hallotatar

jakie słowa was denerwuja????

Polecane posty

nie wiem czemu ale nie nawidze słow: gliny, piescic, ruchać, nara i zegnam :P strasznie mnie denerwuje jak tak ktos do mnie mowi hehe sama nie wiem czemu ;)

Gość sisila
mnie wkurza jak ktoś mówi pani doktÓr

taa jak powiedzialam o tym moim znajomym to odrazu tez takie teksty mowili ;) ale bardziej dla smiechu bo lubia patrzec jak sie denerwuje he;)

he w soboty to tylko sie udaje ze sie pracuje ;) przynajmniej u mnie tak jest. szef wyjechal, klientow brak takze nic tylko siedziec na kafe ;)

Gość Cukiereczek mniam
a gdzie pracujesz ze mozesz siedziec na necie? jejku ja takim to zazdroszcze :(

Zazdroszczę takiej fuchy :) Szef wyjechał i się każdy opierdziela? Ha ha ha :) Raz byłem w firmie u znajomego,wchodzę do nich a oni sobie grają na komputerach. Pytam się co to się dzieje,nie ma roboty? A oni mi mówią,że jest ale szef gdzieś wyjechał na jakąś robotę... :) Taki szef to sobie myśli,że oni pracują? :)

w sekretariacie :) dzis mam luzy bo szef pojechal do innego miasta i nikt nie kontroluje co robic;) ale z drugiej strony strasznie mi sie dzis dluzy :|

Gość Cukiereczek mniam
chcialabym pracowac w sekretariacie zazdroszcze ci :(

nie no nie wszyscy sie obijaja, musze pracownikow pilnowac zeby ze mnie przykladu nie brali ;) robote maja i do 13 maja ja zrobic hehe ;)

Gość Cukiereczek mniam
a z ciekawosci ile zarabiasz?

wiecie co jakis czas temu pracowalam w monopolowym, pracy duzo, w sumie ciezka robota bo te skrzynki, zgrzewki nosic trzeba bylo, mnostwo menelstwa przychodzilo, kasa marna ale i tak milo wspominam tamta prace;) ta jest zupelnie inna siedze sobie na dupie caly dzien. ludzie sa mili kulturalni itp ale troszki nudi:) ale na zadna prace nie narzekam. dobrze ze wogole jest ;)

kurcze szef dzwonil i opieprzyl heheh ja pracuje tu tylko na weekendy bo w tygodniu studiuje ;) mam 100 zl za dzien ;)

heheh czasem wychodze na fajke zeby sie nie zrobily ;) ale sie wkurzylam teraz na szefa he nie ma go i mnie opieprza przez tel eh :| Ty tam patrz zebys sie nie przykleil do fotela z herbatka na cala sobote ;) taaki ladny dzien hehe

na mnie jak płachta na byka działa okreśłenie niunia na moja dziewczynę. Mam ochote przyjebać każdemu który tak powie. Niunie to siedza w dresie na ławce z królewskim w reku i petem w zębach, mają skończone dwie klasy gimnazjum i dla sportu robia laski kumplom. Aha i zazwyczaj maja braki w uzebieniu - moja definicja :D

Gość Ruda zadzerwiała
Mnie drażnią niepoprawne akcenty. Np. PojechaLIŚMY, zamiast pojeCHAliśmy. Wkurzją mnie błędy związane z miękkim K - np. cukErek - a nie cuKIerek, albo KEdy - zamiast KIEdy.

Gość Ruda zadzerwiała
I jak chłopak mowi DUPA na dziewczynę! Dupę ma się jedną - SWOJĄ!!!!

Gość doktÓr weteryNIArz
a mnie denerwuje słowo udobruchać - bo jak ktoś mi kaze tak zrobic z inna osoba to nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać

Gość Ruda zadzerwiała
Jeszcze jedno! Wszystkie głupie skróty... Spoks, thx... etc.etc.

Gość niunia dupa suczka laska
foczka - co to kurwa za określenia. W pizdu ja w związku jestem czy oceanarium prowadzę? Ogólnie szacun dla dziewczyn bo byz nich by było chuj nie zycie :**