Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hallotatar

jakie słowa was denerwuja????

Polecane posty

Gość lellumpolellummm
A mnie wkurza wtracanie wszedzie glupiego "hehe" tak jak ty to robisz :O

Ja nie lubię jak ktoś mówi "robota" na pracę. Dla mnie to taki hmmm rusycyzm? W dodatku prostactwo, u mnie w domu nikt nie chodzi do roboty, tylko pracy.

Gość svvvva
A ja nienawidzę, jak ktoś używa słowa "multum". Nie wiem czemu, ale wkurza mnie to i już.

Gość galancie
nie cierpie jak ktos tak mowi

Gość lellumpolellummm
A przede wszystkim, ostatnio nagminne: mylenie slow bynajmniej i przynajmniej...To jest jakas plaga.

Gość lellumpolellummm
I denerwuja mnie jeszcze wszystkie slowa na sile przekrecane. Np slynny "gajerek". Slowo istnieje, ale nie, trzeba go bez sensu zmodyfikowac.

no i oczywiście działa mi na nerwy fakt wtrącania angielskich słów do zdań. Nie wiem czy to ma pokazac ze ktoś jest joł czy że się nauczył kilku wyrazów i na siłe chce tym zainteresowac innych drażni mnie to to jakis szit :D

Gość hhhdaa
I jeszcze słowo "psiapsióła" na określenie przyjaciółki:O

A znacie to- boshe, mash itp.? Jak to widze to mnie skreca! Nie ma to jak ciezka praca:) tez wlasnie pracuje...

ruchać, fajno (kojarzy mi się z prostactwem) a najbardziej nienawidzę, gdy ktoś używa słowa "aczkolwiek" no trafia mnie wtedy jaśnisty szlag! 😠

he przypomnial mi sie film galerianki ;) tam bylo tyle dialogow ktore mnie draznily i smieszyly zarazem. ale teraz to juz nie pamietam

a mnie wkurwia słowo PINDA i to do tego stopnia ze potrafie nic nie mowic przez godzine z osoba ktora tego slowa uzyje...co to jest pinda? bez przesady. a tak to: okreslenie CIACHO w dwoch znaczeniach np. ale z niego ciacho, albo zapraszam dzis na ciacho ...tez wkurwiajace. no i jeszcze takie: -boshe -narx

Gość pumparampa
a mnie wkurza słowo "generalnie" często nadużywane przez wiele osób..

ta generalnie tez mnie wkurza, ale jesli mowione jest ciagle. bo raz uzyte to nie zwracam na to uwagi ;)

Drażni mnie jak dziewczyna mówi o swoim mężczyźnie per "mój". Mój mi kupił, mój mi powiedział - wybaczcie alewedlug mniei to trochę folklorem zalatuje.

przypomnialo mi sie jeszcze: zaściełaj łóżko kładnij sie i kordła ... wogole nie lubie strasznie jak mowia przyszlem. poszlem. i zawsze poprawiam w takich momentach