Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

cześć. co dziś jecie na obiad?

Polecane posty

jw.

Gość campari34
a ja pierdzielę pizze zapodam

Gość srahhhhh
obiad

Gość a ja dześ jemmm...
pierogi z kapuchą!! Mniam...

Gość na szczescie mam wczorajszy
i dzis nic nie musze pichcic ogorkowa i zeberka w sosie z ziemniakami i buraczkami

Gość pyszne leczo

Gość obiad obiad

Gość yhythyhfhgyfhfthft
09:41 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jw. 09:42 [zgłoś do usunięcia] czarny kruk obiad 09:42 [zgłoś do usunięcia] campari34 a ja pierdzielę pizze zapodam 09:44 [zgłoś do usunięcia] srahhhhh obiad 09:45 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec Ja jeszcze śniadanie planuję 09:45 [zgłoś do usunięcia] a ja dześ jemmm... pierogi z kapuchą!! Mniam... 09:46 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec ale na obiad będzie barszcz ukraiński i smażona pierś z kurczaka w sosie pieczeniowym 09:47 [zgłoś do usunięcia] na szczescie mam wczorajszy i dzis nic nie musze pichcic ogorkowa i zeberka w sosie z ziemniakami i buraczkami 09:47 [zgłoś do usunięcia] pyszne leczo 09:47 [zgłoś do usunięcia] obiad obiad 09:48 [zgłoś do usunięcia] Madusia 18 Ja dzisiaj nie gotuję, chłopak m 09:41 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jw. 09:42 [zgłoś do usunięcia] czarny kruk obiad 09:42 [zgłoś do usunięcia] campari34 a ja pierdzielę pizze zapodam 09:44 [zgłoś do usunięcia] srahhhhh obiad 09:45 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec Ja jeszcze śniadanie planuję 09:45 [zgłoś do usunięcia] a ja dześ jemmm... pierogi z kapuchą!! Mniam... 09:46 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec ale na obiad będzie barszcz ukraiński i smażona pierś z kurczaka w sosie pieczeniowym 09:47 [zgłoś do usunięcia] na szczescie mam wczorajszy i dzis nic nie musze pichcic ogorkowa i zeberka w sosie z ziemniakami i buraczkami 09:47 [zgłoś do usunięcia] pyszne leczo 09:47 [zgłoś do usunięcia] obiad obiad 09:48 [zgłoś do usunięcia] Madusia 18 Ja dzisiaj nie gotuję, chłopak m 09:41 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jw. 09:42 [zgłoś do usunięcia] czarny kruk obiad 09:42 [zgłoś do usunięcia] campari34 a ja pierdzielę pizze zapodam 09:44 [zgłoś do usunięcia] srahhhhh obiad 09:45 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec Ja jeszcze śniadanie planuję 09:45 [zgłoś do usunięcia] a ja dześ jemmm... pierogi z kapuchą!! Mniam... 09:46 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec ale na obiad będzie barszcz ukraiński i smażona pierś z kurczaka w sosie pieczeniowym 09:47 [zgłoś do usunięcia] na szczescie mam wczorajszy i dzis nic nie musze pichcic ogorkowa i zeberka w sosie z ziemniakami i buraczkami 09:47 [zgłoś do usunięcia] pyszne leczo 09:47 [zgłoś do usunięcia] obiad obiad 09:48 [zgłoś do usunięcia] Madusia 18 Ja dzisiaj nie gotuję, chłopak m 09:41 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jw. 09:42 [zgłoś do usunięcia] czarny kruk obiad 09:42 [zgłoś do usunięcia] campari34 a ja pierdzielę pizze zapodam 09:44 [zgłoś do usunięcia] srahhhhh obiad 09:45 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec Ja jeszcze śniadanie planuję 09:45 [zgłoś do usunięcia] a ja dześ jemmm... pierogi z kapuchą!! Mniam... 09:46 [zgłoś do usunięcia] fioletowy widelec ale na obiad będzie barszcz ukraiński i smażona pierś z kurczaka w sosie pieczeniowym 09:47 [zgłoś do usunięcia] na szczescie mam wczorajszy i dzis nic nie musze pichcic ogorkowa i zeberka w sosie z ziemniakami i buraczkami 09:47 [zgłoś do usunięcia] pyszne leczo 09:47 [zgłoś do usunięcia] obiad obiad 09:48 [zgłoś do usunięcia] Madusia 18 Ja dzisiaj nie gotuję, chłopak m

Bułka z chlebem? No ja zamierzam se nawędzić frytek plus jakieś mięsko.