Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjklh

Wybrano najbardziej odpychające polskie miasta

Polecane posty

Gość dfghjklh

Jak wynika z raportu "Magnetyzm polskich miast", przygotowanego przez międzynarodową agencję Young@Rubicam, w którym zmierzono i porównano siły prawie 100 miejscowości w Polsce, za najbardziej odpychające miasta uznano Bytom, Wałbrzych i Rudę Śląską. Na drugim biegunie znalazła się stolica Małopolski. Kraków został uznany za miasto o najbardziej pociągającym dziedzictwie historycznym, najlepszym komforcie życia w Polsce i najbardziej atrakcyjne turystycznie. Kraków, jak podaje "Dziennik Polski", postrzegane jest także jako najbardziej bezpieczne.

Gość gorol sie odezwal
😠

Gość Bytom jest piękny
tylko cholernie niedoinwestowany! Byliście w Bytomiu? Polecam - zobaczyć, póki jeszcze się nie zawalił!

Gość gorol sie odezwal
to bylo do kaczorska 😠

Gość W Rudzie też są fajne miejsca
Wszystko kwestia kasy - jakby wpakować taką kasę, jak w Kraków, to by były perły...

Gość to chyba był raport
o nabidniejszych miastach w Polsce :-P

Gość Wałbrzycha nie znam
ale Ruda jest faktycznie STRASZNA - miasto starych buroczerwonych familoków, wygląda jakby czas tam stanął w miejscu 70 lat temu, na murach swastyki i antysemickie napisy, rahityczna zieleń, brud i kurz...bardzo smutne miasto. Bytom tez brzydki, Zabrze według mnie jeszcze brzydsze od Bytomia...kiedyś m i się zdarzyło przebywac dłużej w tamtych okolicach i pamietam te krajobrazy do dziś

Gość Moski
Zgadzam się. Bytom - piękne miasto tylko bez funduszy na odrestaurowanie zabytków.

Gość Juliusz nie moja wina
żeś ślepy! Widziałeś może te wyremontowane pałace? To są perły, mnóstwo takich budynków jest w Bytomiu!

Gość Wiesz diabeł
ja akurat jestem Zagłębiaczką - jak nie wiesz w czym różnica, to zapytaj Ślązaka :-P A to ja pisałam o urodzie tych miast, więc wyluzuj :-P

Gość To w Krakowie też znajdziesz
gówniane miejsca, jak dobrze poszukasz. Nie tylko Wawel i starówka...

Gość te zagłębiaczka
to jakaś kaczka-ślązaczka? :D

Gość bo hanysom sie nie chce
przetrzepywac gorolom glowy :D:D nie no jestem ze saska i fakt bytom ruda slaska masakra :O tak samo jak zabrze gliwice , a to dlatego ze duzo cyganow :O bylo kopalnie pozamykali wczesnie i patologia sie zrobila w Bytomiu trzeba uwazac o wlasne zycie :O ale sa tez ladne miejsca jak Tarnowskie Gory, Chechlo pod T. Gorami , Kalety , Kozieglowy itd tez sa ladne miejsca , duzo lasow itd :)ladne male miasteczka

Gość kasa kasa i jeszcze raz kasa
i wszystko będzie git! A jak nie wierzycie, to się przejedźcie do Paryża - polecam La Vilette, też była ruina jakiś czas temu... Zakochana w architekturze Śląska, Zagłębiaczka

Katowice tez ladne :) zreszta jak sie komus nie podoba to nie musi jezdzic do hanysowa :P proste jak drut :D to tak jak bys Dortmund porownywal do Monachium jestesmy zaglebiem kopalnianym i hutniczym wiec trudno o swierze powietrze i czystosc jak na Mazurach czy Zakopanym aleee Polska tez powinna odbudowac Slask cos lozyc ,a nie w inne tylko regiony :O dolny slask rowniez jest piekny Wroclaw , Legnica , Opole itd :)

Gość Jest kasa nie ma patologii
Nie ma kasy - vice versa...

Gość do głupiej albo głupiego
"W Rudzie też są fajne miejsca Wszystko kwestia kasy - jakby wpakować taką kasę, jak w Kraków, to by były perły..." Weź się nie kompromitują :D W Pcimiu Dolnym tez sa fajne miejca jakby wpakowac w Pcim taka kase jak w Kraków... LOL

Gość Danny powiedział co wiedział
:-P

Gość a ty zagłębiaczka
kompleksy masz to sie zachwycasz tymi slumsami :D grzybnia i ruina z tym mi sie Ślask kojarzy 🖐️

no widac kto zaczyna wojny hanysko -gorolskie :D zaloze sie ze temat rowniez zalozyl ktos by wywolac klotnie itd :O tylko ze Warszawa jest takim samym brudnym miastem , tylko tam ladnie gdzie sa turysci :D:D a reszta takie samo dno :D:D a tak wogole glupi temat :d widac ze polaczki wszczynaja wojny :P awe wam :P